Godt selskab i smukke omgivelser

Her får du chancen for at nyde et par hyggelige timer i godt selskab og naturskønne rammer
Esbjerg Golfklub giver alle former for foreninger, klubber og grupper muligheden for at tilbringe en hyggelig stund sammen i skønne Marbæk Plantage - alt sammen i golfens tegn

Her er alle former for grupperinger velkomne til nogen hyggelige timer på Esbjerg Golfklubs dejlige anlæg, beliggende i Marbæk Plantage. Der stilles ingen krav til, at deltagerne har spillet golf før.

Kom og slip Jer selv løs og tilbring et par gode timer sammen, hvor den står på golf, grin og sjove udfordringer i en flot natur. I får stillet en professionel golftræner til rådighed, så alle får muligheden for at lære golfens grundlæggende teknikker. Skulle der være én eller flere garvede golfspillere med til arrangementet, er det en oplagt mulighed for disse at søge gode råd til forbedring af golfspillet. Udstyr kan selvfølgelig lånes, og det er en del af prisen for arrangementet.

Der startes ud på træningsbanen, hvor alle har fri adgang til at slå bolde og øve den grundlæggende teknik. Denne seance bliver efterfulgt af en runde på Esbjerg Golfklubs smukke Par 3 bane, hvor der spilles 6 huller. Banen er en overkommelig udfordring for nybegyndere, men den stiller samtidig store krav til den erfarne spiller om præcision i det korte spil.

Prisen for dette hyggelige arrangement er kr. 2500,- for et deltagerantal på 10-12 personer. Der er mulighed for at være helt op til 25 deltagende, og prisen vil da være kr. 2000,- yderligere per 10 personer. Inkluderet i prisen er lån af udstyr, fri brug af bolde samt instruktion af professionel golftræner under hele arrangementet. Varigheden er fra 2 til 4 timer.

Efterfølgende er der mulighed for at nyde et lækkert måltid i golfklubbens hyggelige Restaurant JC. Dette aftales særskilt og er ikke inkluderet i prisen.

Ved interesse eller uddybende spørgsmål, kan kontoret altid kontaktes. Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Kontakt os gerne
Johannes Eriksen