B&J Bettergolf

Alt hvad du har brug for af udstyr lige ved hånden, til konkurrencedygtige priser.
B&J Bettergolf har alt, hvad dit golfhjerte begærer, og du er garanteret en personlig vejledning af en af de to ejere, Ben Tinning og Johannes Eriksen

B&J BetterGolf blev stiftet i 2008 og er et samarbejde mellem Ben Tinning og Johannes Eriksen. Begge er uddannede PGA trænere og har igennem hele livet haft et stort hjerte for golf.

B&J BetterGolf står for drift af proshoppen i Esbjerg Golfklub, og udover den fysiske forretning i Esbjerg Golfklub drives også hjemmesiden www.bjbettergolf.com, som er en velassorteret webshop.

Det primære mål for B&J BetterGolf er at hjælpe den enkelte golfspiller med at optimere sit golfspil. Du er derfor sikker på at få professionel vejledning, når du skal vælge udstyr ect. Hos B&J Bettergolf tilbydes branchens bedste varemærker.

Skal du have nyt udstyr, er det vigtigt at udstyret passer til dig. Du kan derfor altid få en Custom Fitting, så du tager det rigtige valg, når udstyret skal vælges. Trænger dit golfudstyr til en justering, er det professionelle værksted rustet til at klare selv de sværeste opgaver. Vores dygtige personale både reparerer og tilretter, så du hurtigt kan komme på golfbanen igen.

Besøg den velassorteret webshop og shop branchens bedste varemærker
BJ Bettergolf