Professionelt Golf Akademi

Esbjerg Golfklub udbyder en bred vifte af træningslektioner
Med tre protrænere og flere forskellige former for træningslektioner er du garanteret en træning, målrettet dig og dine behov

Ben Tinning, Johannes Eriksen og Nicolai Klindt Jørgensen er alle uddannet PGA trænere og ansat til at varetage golftræningen i Esbjerg Golfklub. Har du brug for at få kigget på svinget, er du altid velkommen til at booke en tid ved en af de dygtige protrænere. Dette gælder uanset, om du er medlem af Esbjerg Golfklub, medlem af en anden klub eller blot ønsker at prøve kræfter med golfspillet for første gang.

Muligheden for og variationen af undervisningsmodulerne er stor, og der kan bookes alt fra en traditionel lektion á 20 eller 40 minutter til undervisning med video, Trackman eller endda en banelektion.

Der vil også altid være mulighed for at få en custom fitting, så du kan få kigget på dit udstyr – uafhængigt af din hjemmeklub.

Ben Tinning
Head Pro
40294803
Nicolai Klindt Jørgensen
Assistent Pro
75269219
Johannes Eriksen
Trænermanager
29928053

Pro’erne i Esbjerg Golfklub anbefaler golfspillere at tage flere lektioner, end de selv mener er nødvendigt. En golfspiller, der spiller to gange om ugen, burde se en golftræner minimum fire gange om året. Derved er man sikker på ikke at tilegne sig for mange unoder, og samtidig får man et større indblik i ens golfsving. Det vil helt sikkert give nogle værktøjer til at få mere ro og stabilitet i golfspillet.

Golftræningen foregår på træningsfaciliteterne, og områderne afhænger naturligvis af valg af lektion. Pro’erne anbefaler alle deres elever at være opvarmet og klar til undervisning på det aftalte tidspunkt.

Bestilling af golflektion foregår via Golfbox.