• Forside
  • · Detaljer vedrørende medlemskaber

Rettigheder og bemærkninger

Fuldtid, long distance, fleks eller passiv? Rettighederne er forskellige alt efter kategori
De forskellige medlemskabskategorier medfører diverse rettigheder og bemærkninger. For en mere grundig forståelse af medlemskabstyperne er nedenstående information relevant

Fuldtidsmedlem

Som fuldtidsmedlem i Esbjerg Golfklub får du rettigheden til at benytte dig af alle træningsfaciliteterne, herunder også par 3-banen. Derudover får du naturligvis også retten til at spille på den eller de baner, som dit medlemskab dækker over.

Du får et digitalt DGU-kort med dit navn og medlemsnummer, som til hver en tid er dit bevis for, at du har lov til at spille på vores baner samt andre baner landet over. Spiller du greenfee i andre klubber, vil du med en status som fuldtidsmedlem også kunne opnå rabatter, hvis den pågældende klub tilbyder sådanne.

Med et fuldtidsmedlemskab har du fri afbenyttelse af Esbjerg Golfklubs medlemsfordele under de forhold, som de forskellige fordele gør sig gældende for.

Long distance-medlem

Som Long Distance-medlem i Esbjerg Golfklub får du rettighed til at benytte dig af alle træningsfaciliteter, herunder par 3-banen. Du får også retten til at spille 10 runder på enten Marbæk- eller Myrtue-banen alt efter type af medlemskab. Efter de 10 runder afregnes der til den for starttiden gældende greenfee-pris.

Du får intet DGU-kort af Esbjerg Golfklub, men derimod skal du kunne fremvise gyldigt DGU-kort fra din hjemmeklub. Det er også din hjemmeklub som er ansvarlig for din scoreregistrering.

Som Long Distance-medlem har du ikke muligheden for at gøre brug af Esbjerg Golfklubs medlemsfordele, som også dækker over greenfee-aftaler med andre klubber både nationalt og internationalt. Som Long Distance-medlem har du ikke stemmeret på klubbens generalforsamling.

For at blive Long Distance-medlem i Esbjerg Golfklub skal du være bosat uden for 6700, 6705, 6710 og 6715 og have et fuldtidsmedlemskab og dermed et gyldigt DGU-nummer i en anden 18-hullers golfklub.

Weekend-medlem 

Som weekend-medlem kan du spille frit på Myrtue-banen efter kl. 13.00 på fredage, lørdage, søndage og helligdage. Ønsker du at spille på andre tidspunkter, betales der fuld greenfee. Træningsfaciliteter og par 3 banen kan benyttes frit.

Et weekend-medlemskab er et fleksmedlemskab. Med et fleksmedlemskab ydes der ingen form for rabatter ved greenfee, hverken her i Esbjerg Golfklub – og sjældent i andre klubber. Det betyder også, at du med et reduceret medlemskab som dette ikke kan gøre brug af Esbjerg Golfklubs medlemsfordele.

Efter indmeldelse modtages en værdikuponkode, som skal benyttes ved bookning af starttid.

Klubben forbeholder sig retten til at sætte loft over antallet af denne medlemskabstype.

9-hullers medlem 

Medlemskabet er kun gældende på Myrtue-banen og kan kun benyttes på hverdage frem til kl. 14.00 (seneste starttid).

Klubben får flere og flere ældre medlemmer, og mange af dem har kun fysik til at gå 9 huller. Dette medlemskab tilbydes derfor kun til personer som har haft minimum et 1 års fuldtidsmedlemskab af Esbjerg Golfklub.

Som 9-hullers medlem kan du altså frit spille 9 huller alle hverdage frem til kl. 14.00. Træningsfaciliteter og par 3 banen kan desuden benyttes frit.

Ønsker du at spille 18 huller eller en runde i weekenden eller efter kl. 14.00, koster det fuld greenfee, da dette medlemskab er et fleksmedlemskab.

Med et fleksmedlemskab ydes der ingen form for rabatter ved greenfee, hverken her i Esbjerg Golfklub – og sjældent i andre klubber. Det betyder også, at du med et reduceret medlemskab som dette ikke kan gøre brug af Esbjerg Golfklubs medlemsfordele.

Efter indmeldelse modtages en værdikuponkode, som skal benyttes ved bookning af starttid.

Klubben forbeholder sig retten til at sætte loft over antallet af denne medlemskabstype.

Fleksmedlem

Som fleksmedlem i Esbjerg Golfklub kan du frit benytte træningsarealerne, også par 3-banen.

Som en del af dit medlemskab modtager du hvert år to greenfee-billetter, som du kan bruge inden for kontingentåret. Efterfølgende er dine runder brugerbetalt.

Med et fleksmedlemskab ydes der ingen form for rabatter ved greenfee, hverken her i Esbjerg Golfklub – og sjældent i andre klubber. Det betyder også, at du med et reduceret medlemskab som dette ikke kan gøre brug af Esbjerg Golfklubs medlemsfordele.

Træningsmedlemskab

Med et træningsmedlemskab får du ubegrænset adgang til klubbens mange træningsfaciliteter. Vi tilbyder puttinggreen, 3 indspilsgreens, par 3 bane samt oplyst driving range. Med et træningsmedlemskab kan du også spille stor bane (både i EGK og andre steder) mod betaling af greenfee, da det er et fleks-medlemskab.

Junior

Du går som værende junior til og med det år du fylder 18 år.

Ynglinge

Ynglinge perioden varer fra det år du fylder 19 år til og med det år du fylder 25 år.

Senior

Aldersgrænsen for et seniormedlemskab er fra det år du fylder 26 år og opefter.

Studerende

Som studerende på en SU-berettiget uddannelse kan du få reduceret kontingentpris ved fremvisning af gyldigt studiekort, og hvis du er mellem 26 og 30 år.

I Esbjerg Golfklub får du og din familie eller kammerater den bedst mulige oplevelse med golf.
Bliv medlem
Menu