Fremragende faciliteter for spillerne

Greens af høj kvalitet og Danmarks måske største træningsbane
Gør som DGU's landshold og tag på træningstur til Esbjerg Golfklub. I får adgang til to spændende baner, fantastiske træningsfaciliteter, herunder oplyst træningsbane, overnatning på KonceptHotel Danhostel Blåvandshuk samt forplejning

Esbjerg Golfklub råder over træningsfaciliteter i særklasse. Derfor er du med en træningslejr her garanteret at dine spillere er sæsonklare.

Der tilbydes fri brug af Danmarks måske største træningsbane – herunder også et aflukket område til netop jer. Der er rig mulighed for at slå fra græs, og ønsker I at træne før solopgang eller efter solnedgang, er der også lys på træningsbanen. Naturligvis er der fri afbenyttelse af rangebolde og lån af Trackman efter behov.

Rangen har et overdækket afsnit, så der er mulighed for at gå i læ for vestkystens vind og vejr.

Med hele tre indspilsgreens og en puttinggreen er der gode muligheder for også at træne det korte spil.

"Esbjerg Golfklub har nogle fantastiske faciliteter, der passer perfekt til de forårssamlinger, vi arrangerer med landsholdene og udviklingstrupperne. Marbæk og Myrtue-banerne er klassebaner og udfordrende på hver deres måde. Træningsområderne har både den kvalitet, vi efterspørger, samt en størrelse der gør, at vi kan komme med mange spillere på én gang, uden medlemmerne oplever, at vi lægger beslag på hele området. Ligeså vigtigt for os er den positive stemning og service vi altid bliver mødt med, når vi eksempelvis har forespørgsler på friske hulplaceringer eller menuen i restauranten."
Claus Mølholm
Sportschef i Dansk Golf Union

Programforslag

LØRDAG:

• Frokost i Restaurant JC, Esbjerg Golfklub
  • Spil på Myrtue-banen
  • Aftensmad i Restaurant JC, Esbjerg Golfklub

SØNDAG:

• Morgenmad, KonceptHotel, Blåvandshuk
  • Frokost i Restaurant JC, Esbjerg Golfklub
  • Spil på Marbæk-banen

Opholdet inkluderer:

• 1 overnatning på KonceptHotel, Blåvandshuk
  • 1 x morgenmad, 2 x frokost, 1 x aftensmad
  • 1 runde på Myrtue-banen og 1 runde på Marbæk-banen
  • Frie træningsbolde på driving range
  • Fri trolley

Om Koncepthotel, Blåvandshuk:

KonceptHotel Blåvandshuk er beliggende i smukke omgivelser med skov i umiddelbar nærhed. I indkvarteres i store lyse værelser med eget bad og toilet og har selvfølgelig mulighed for at bruge stedets faciliteter, der bl.a. rummer TV-stue samt et stort aktivitetsrum med bordfodbold, dart, billard etc.

Der er mulighed for at få stillet eget mødelokale med AV-udstyr til rådighed.

Skulle I have fået nok af golf, er der, lige overfor KonceptHotel, mulighed for at besøge svømmehal og fitness. I Oksbøl finder I også aktiviteter som Jungle Fun og Escape Room.

Tilbudet gælder ved min. 8 pers. og er excl. drikkevarer, der afregnes direkte med Restaurant JC. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Pris: Fra DKK 1295,- pr. person