Professionelt Golf Akademi

I Esbjerg Golfklub kan du altid få undervisning af en professionel golftræner
Esbjerg Golfklub har tre protrænere ansat; Ben Tinning, Johannes Eriksen og Nicolai Klindt Jørgensen. Der er derfor rig mulighed for at få hjælp til at forbedre dit golfspil

Ben Tinning, Johannes Eriksen og Nicolai Klindt Jørgensen er alle uddannet PGA trænere og ansat til at varetage golftræningen i Esbjerg Golfklub. Har du brug for at få kigget på dit sving eller, er du altid velkommen til at booke en tid ved en af de dygtige protrænere. Dette tilbud gælder uanset, om du er medlem af Esbjerg Golfklub, medlem af en anden klub eller blot ønsker at prøve kræfter med golfspillet for første gang.

Golftræningen foregår på klubbens træningsfaciliteter, området afhænger naturligvis af valg af lektion. Trænerne anbefaler alle deres elever at være opvarmet og klar til undervisning på det aftalte tidspunkt.

Bestilling af golflektioner foregår via Golfbox.

Du kan, ved at klikke her, finde mere information om prolektioner i Esbjerg Golfklub.