God mad til en god udsigt

Restaurant JC emmer af hygge med lyse og rummelige lokaler, smagfuld mad og panoramisk udsigt
Restauranten råder over flere lokaler som kan deles op, så der altid er plads til dit selskab. Opsætningen kan laves til at kunne rumme alt fra 20 til 150 spisende gæster

Restaurant JC er beliggende på første sal i golfklubbens klubhus. Lokalerne er store og rummelige, og lyset stråler ind. Udover et udsøgt måltid i hyggelige rammer vil dine gæster få en enestående oplevelse af den vestjyske natur. Hvis vejret tillader det, er der rig mulighed for at strække benene på den tilhørende terrasse, der går hele vejen rundt om klubhuset og indrammer restauranten udefra. En gåtur på stierne i Marbæk Plantage frister måske også.

Det er værtsparret Jan og Chi som ejer Restaurant JC. De har været partnere i omtrent 20 år og har altid været en del af restaurationbranchen. Jan og Chi har forpagtet restauranten i Esbjerg Golfklub siden 2008 og har været værter ved adskillige arrangementer – alt fra barnedåb, konfirmation og bryllup til fødselsdage og nationale samt internationale golfturneringer. Der er ikke en fest de ikke kan afholde.

Jan og Chi står klar til en uforpligtende og inspirerende snak om hvordan du kan holde din fest i Restaurant JC. Der er et stort udvalg af forskellige menuer, og du kan naturligvis være med til at sammensætte menuen så den passer til netop din fest. Jan og Chi er altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem ved interesse.

Kontakt os gerne
Jan Nielsen
Restauratør
75269214
Smukke omgivelser, god mad og hyggelige timer i Restaurant JC. Bliv endnu klogere her.
Restaurant JC
Menu