Begynder i Esbjerg Golfklub?

Læs mere om forløbet samt tilmelding til træning og spil
Til nye golfspillere i Esbjerg Golfklub har vi sammensat et program, der indeholder både teknisk træning, spil og regelundervisning.

Fællestræning

Som ny golfspiller er der mange nye ting at skulle lære og forholde sig til. Vores trænerteam afholder ugentlige fællestræninger forbeholdt begyndere, hvor spillets grundlæggende facetter er på programmet.
Lær om opstilling, hvordan man holder på køllen, de grundlæggende svingtanker etc. Alt sammen i et forum med andre nye golfspillere.

Træningerne ligger onsdag eftermiddag og søndag formiddag. Du kan tilmelde dig træning nedenfor.

Spil på par 3 banen og Myrtue-banen

Som en del af begynderforløbet skal du naturligvis også introduceres til at spille på golfbanen. Vi starter med at spille på vores par 3 bane, hvor du sammen med instruktører bliver ført ind i golfspillets mange facetter.
Når trænerne vurderer at du er klar til det, kan du komme ud at spille på vores Myrtue-bane, også her med instruktør.

I vinduet herunder kan du se hvornår der er begynderspil, og du kan klikke ind og tilmelde dig.

Regelundervisning

Golf er mere end teknik, og derfor skal du i løbet af begynderperioden også igennem regelundervisning ved vores regelinstruktører.
‘Regel I’ tages på par 3 banen, mens ‘regel II’ foregår på første sal i klubhuset.

Du kan tilmelde dig regelundervisningen herunder.