Træningsforløb

Hold dit golfspil ved lige med fast træning
Vores PGA Pro-trænere Ben og Nicolai underviser alle, ung som gammel, øvet som nybegynder i at styrke deres golfspil.

Trænerteamet udbyder træningsforløb til spillere, der ønsker at holde spillet ved lige henover sæsonen.

Træningsforløbene strækker sig over flere uger, og formålet er at arbejde langsigtet med den enkelte spillers teknik, så alle får optimale betingelser for at forbedre deres golfsving.

Disse faste træninger er optimale for dig, der ønsker at give dig selv optimale muligheder for at udvikle din teknik og generelle viden om golfsvinget.

Træningen overholder de gældende corona-restriktioner. Læs mere her.

I maj måned udbydes følgende træningshold:

4-ugers forløb:

I maj måned udbydes 4-ugers træningsforløb. Her får man 1,5 times ugentlig træning på små hold.

• Træning af 1,5 times varighed på hold.
  • Uge 18-21
  • Pris: kr. 1.199,-

Aktuelle hold:

Torsdagstræning:

I maj måned udbydes torsdagstræning som enkeltstående træningssamlinger, hvor man træner 1,5 time på små hold.

• Træning af 1,5 times varighed på hold.
  • Pris: kr. 299,-

Aktuelle træningsgange:

6-ugers forløb:

Fra midt i april måned udbydes 6-ugers træningsforløb. Her får man 1 times ugentlig træning på små hold.

• Træning af 1 times varighed på hold.
  • Uge 15-20
  • Pris: kr. 999,-