Træningsforløb

Hold dit golfspil ved lige med fast træning
Vores PGA Pro-trænere Ben og Nicolai underviser alle, ung som gammel, øvet som nybegynder i at styrke deres golfspil.

Trænerteamet udbyder træningsforløb til spillere, der ønsker at holde spillet ved lige henover sæsonen.

Træningsforløbene strækker sig over flere uger, og formålet er at arbejde langsigtet med den enkelte spillers teknik, så alle får optimale betingelser for at forbedre deres golfsving.

Disse faste træninger er optimale for dig, der ønsker at give dig selv optimale muligheder for at udvikle din teknik og generelle viden om golfsvinget.

Træningen overholder de gældende corona-restriktioner. Læs mere her.

I april måned udbydes følgende træningshold:

4-ugers forløb:

I april måned udbydes 4-ugers træningsforløb. Her får man 1,5 times ugentlig træning på små hold.

• Træning af 1,5 times varighed på hold.
  • Uge 14-17
  • Pris: kr. 1.199,-
  • Forbeholdt medlemmer

6-ugers forløb:

Fra midt i april måned udbydes 6-ugers træningsforløb. Her får man 1 times ugentlig træning på små hold.

• Træning af 1 times varighed på hold.
  • Uge 15-20
  • Pris: kr. 999,-
  • Forbeholdt medlemmer

Weekendtræning:

Tre weekenddage i april måned udbydes 1,5 times træning på hold. Disse træningsgange er enkeltstående, dvs. ikke et sammenhængende forløb.

• Trænings af 1,5 times varighed på hold.
  • Pris: kr. 299,-
  • Forbeholdt medlemmer.

Aktuelle træningsgange:

Gå til Golf:

‘Gå til Golf’ er til spilleren der ønsker regelmæssig træning gennem sæsonen. Med ‘Gå til Golf’ får man 1 times ugentlig træning på hold fra uge 15-39, undtagen helligdage samt sommerpause i uge 29-33.

• Træning a 1 times varighed på hold.
  • Uge 15-39 undtagen uge 29-33 samt helligdage.
  • Pris: kr. 2.000,-
  • Forbeholdt medlemmer.