Træningsforløb og holdtræning

Hold dit golfspil ved lige med fast træning
Vores PGA-træner Ben og PGA-trænerelev Frederik underviser alle, ung som gammel, øvet som nybegynder i at styrke deres golfspil.

Trænerteamet udbyder træningsforløb og holdtræning til spillere, der ønsker at holde spillet ved lige henover sæsonen.

Træningsforløbene strækker sig over flere uger, og formålet er at arbejde langsigtet med den enkelte spillers teknik, så alle får optimale betingelser for at forbedre deres golfsving.

Disse faste træninger er optimale for dig, der ønsker at give dig selv optimale muligheder for at udvikle din teknik og generelle viden om golfsvinget.

Fællstræning:

I efteråret kører Ben fællestræningshold, hvor man på små hold med ugentlig træning kommer omkring forskellige dele af spillets facetter.
Det er træning af 1 times varighed.

Uge 43-45 – 3 ganges undervisning.
Pris: kr. 599,-
Forbeholdt medlemmer.

Uge 46-49 – 4 ganges undervisning.
Pris: kr. 799,-
Forbehold medlemmer.

Træningspakker:

I GolfBox/ProPlanner kan du købe gavekort til to forskellige træningspakker ved Ben:

• Træningspakke 1: Forstå dit spil
    • Indeholder:
    • en banelektion
    • en dobbeltlektion
    • Pris: kr. 999,-
  • Træningspakke 2: Hele pakken
    • Indeholder:
    • en banelektion
    • en dobbeltlektion i puttning
    • en dobbeltlektion i pitch og chip
    • en dobbeltlektion i lange slag
    • Pris: 1.699,-

Gå til Golf:

Deltager du på et “Gå til Golf” træningshold, er du sikker på at møde andre, der ligesom dig, gerne vil være en bedre golfspiller.

Vi træner sammen 1 x ugentlig i sæsonen (uge 17-41, pause i uge 27-31), og runder forløbet af med hyggeligt samvær og en lille turnering.

Undervejs i forløbet får du undervisning i alle spillets facetter, og med den professionelle undervisning er du sikker på, at dit golfspil bevæger sig i den rigtige retning.

Holdene er forbeholdt medlemmer.

Du kan “Gå til Golf” ved Frederik Frost:

• Tirsdage kl. 10.00 – 11.00. Pris: kr. 1.600,-. (FULDT BOOKET)
  • Onsdage kl. 10.00 – 11.00. Pris: kr. 1.600,-. Tilmelding her.
  • Onsdage kl. 16.15 – 17.15. Pris: kr. 1.600,-. (FULDT BOOKET)