Alternative spillemuligheder i jubilæumsperioden

På grund af øget pres på banerne i perioden 5/8 til 20/8 opfordres der til at lave udflugter til andre klubber i denne periode. Esbjerg Golfklub har indgået flere forskellige samarbejder, som man kan gøre brug af.

Nedenstående liste over greenfee-aftaler vil blive opdateret løbende, så hold øje med eventuelle ændringer. Alle aftaler gælder kun i perioden 5/8 til 20/8 og er for fuldgyldige medlemmer af Esbjerg Golfklub.

1) Top Nordic:

Esbjerg Golfklub er medlem af Top Nordic-samarbejdet, som giver mulighed for at spille på flere baner i Danmark og Norden gratis. I Danmark er det muligt i Kokkedal og Ledreborg. Se mere om ordningen her.

2) 50% rabat:

I følgende klubber fås 50% rabat: Kaj Lykke, Odense Eventyr og Silkeborg Ry.

3) 33% rabat:

I følgende klubber får man 33% rabat: Holstebro, Kolding, Lübker, Sønderjylland og Trehøje.

4) 100 kroners rabat:

I følgende klubber får man 100 kroners rabat: Breinholtgård, Blåvandshuk, Give, Gyttegård, Holsted, Henne, Outrup, Ribe, Varde og Vejen.