Golf Akademi Esbjerg

Esbjerg Golfklub udbyder en bred vifte af træningslektioner
Med to PGA Pro-trænere og flere forskellige former for træningslektioner er du garanteret en træning målrettet dig og dine behov

Ben Tinning er uddannet PGA (Professional Golf Association) golftræner, og han og trænereleven Frederik Stræde Frost er ansat til at varetage golftræningen i Esbjerg Golfklub. Har du brug for at få kigget på svinget, er du altid velkommen til at booke en tid ved en af de professionelle trænere. Dette gælder uanset om du er medlem af Esbjerg Golfklub, medlem af en anden klub eller blot ønsker at prøve kræfter med golfspillet for første gang.

Muligheden for og variationen af undervisningsmodulerne er stor, og der kan bookes alt fra en traditionel lektion à 20 eller 40 minutter til undervisning med video, Trackman eller endda en banelektion.

Der vil også altid være mulighed for at få en custom fitting, så du kan få kigget på dit udstyr – uafhængigt af din hjemmeklub.

Kontakt os gerne
Ben Tinning
Head Pro
75269219
Kontakt os gerne
Frederik Stræde Frost
PGA træner-elev
75269219

PGA pro’erne i Esbjerg Golfklub anbefaler golfspillere at tage flere lektioner end de selv mener er nødvendigt. En golfspiller der spiller to gange om ugen burde se en golftræner minimum fire gange om året. Derved er man sikker på ikke at tilegne sig for mange unoder og samtidig få et større indblik i ens golfsving. Det vil helt sikkert give nogle værktøjer til at få mere ro og stabilitet i golfspillet.

Golftræningen foregår på træningsfaciliteterne, og områderne afhænger naturligvis af valg af lektion. PGA pro’erne anbefaler alle deres elever at være opvarmet og klar til undervisning på det aftalte tidspunkt.

Bestilling af golflektion foregår via GolfBox.

Menu