D-Tour by Golfstore

D-Tour individuel turnering for junior under hcp. 54
D-Tour er en individuel turnering bestående af en handicap-regulerende turnering og en social fælles afslutning med spisning. D-Tour er en mulighed for at styrke samværet med andre golfspillere i distriktet og en god turnering at deltage i, når man er klar til at spille turneringer på nye baner, og gerne vil møde en masse andre børn og unge, der spiller golf.

D-Tour
D-Tour matcher er individuel turnering arrangeret af DGU bestående af en handicap-regulerende turnering og en social fælles afslutning med spisning. D-Tour er en mulighed for at styrke samværet med andre golfspillere i distriktet og en god turnering at deltage i, når man er klar til at spille turneringer på nye baner, og gerne vil møde en masse andre børn og unge, der spiller golf.
Der er desuden rangliste og finalespil.
D-Tour er for spillere med max. Hcp på 54 til og med 24 år.

Tilmelding til D-Tour matcher skal ske gennem link i nyhedsbrev. Tilmelder spilleren sig matchen direkte via DGU afholder spilleren selv omkostninger til matchfee.
Som et nyt tiltag opererer D -tour med voksenmarkører.
Ved tilmelding af en spiller i rækkerne U13 og U16 og med handicap mellem 53,9 og 25,1, er man forpligtet til at navngive en voksenmarkør.
Som med RAJT, så vil man 3 dage før turneringen få at vide, om man er udpeget som markør

Læs mere om D-Tour her: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/d-tour

Menu