Hobby, talentudvikling og sociale relationer

Hobby, talentudvikling og sociale relationer er nøgleordene for juniorudvalget
I Esbjerg Golklubs juniorafdeling er der plads til alle, både juniorer, som ønsker at spille golf på hobbyplan, og juniorer med ambitioner om en dag at blive elitespiller

Esbjerg Golfklubs juniorafdeling ledes af Juniorudvalget, som består af en formand samt et passende antal udvalgsmedlemmer, som repræsenterer de forskellige interessegrupper i juniorafdelingen.

Udvalgets formål er at organisere og udbygge juniorafdelingen med vægt på såvel bredde som talentudvikling og elite. Gennem et højt aktivitetsniveau, der tilgodeser alle grupper, styrkes klubbens juniorarbejde, så det bliver udviklende at være junior i Esbjerg Golfklub. Udover det rent sportslige indgår det sociale element som en vigtig bestanddel, for således at udvikle klubånden og klublivet.

Som fuldgyldigt juniormedlem tilbydes teknisk træning 1 gang ugentlig i sæsonen.

Opgaverne i juniorudvalget

Bestyrelsen har en forretningsorden, hvor i det fremgår, hvad juniorudvalget og andre udvalg forpligter sig til at arbejde for.

Udvalgets arbejde er primært, at give de bedste rammer for klubbens omtrent 100 juniorer. Mangfoldige opgaver skal planlægges, koordineres og sidst løses omkring træning, turneringer, arrangementer og hyggestunder i klubbens lokaler.

Starten på enhver sæson byder på en række koordinerende møder, hvor udvalget bl.a. fordeler arbejdet imellem sig. De får hver især et arbejdsområde tildelt, som de står ansvarlige for, når sæsonen skydes i gang.

Til mange af opgaverne giver de hinanden input i forbindelse med møder der afholdes cirka en gang i måneden, dog med højere interval i perioder. Der planlægges næsten altid med hyppige møder frem imod det årlige opstarts– og informationsmøde, som ligger naturligt i starten af sæsonen. I den forbindelse bliver juniorerne og deres forældre inviteret til fremmøde i klubben.

Dernæst følger opgaver med holdsætninger, turneringstilmeldelser og træningsplaner,  inden det hele for alvor går i luften, når solens stråler brænder igennem de første forårsdage i marts/april måned.

Kontakt os gerne
Ben Tinning
Head Pro
75269219
Kontakt os gerne
Johannes Eriksen
Trænermanager
29928053
Menu