Start til golf sammen med andre

At starte til golf sammen med andre giver et værdifuldt fællesskab, som kan fortsætte resten af dit golfliv
I Esbjerg Golfklub kan du starte dit nye golfliv op når som helst i løbet af sæsonen

Hvis du ønsker at komme i gang med at spille golf, kan du tilmelde dig et af vores begynderhold, hvor du stifter bekendtskab med golfspillet, og møder andre nye golfspillere. På den måde får du opbygget et socialt fællesskab, som er værdifuldt for et godt golfliv.

Som ny golfspiller i Esbjerg Golfklub vil du, af klubbens professionelle golftrænere, modtage undervisning i alle dele af golfspillet samt til livet i golfklubben. Hvis I er flere, der ønsker at starte sammen, sørger vi for det. Kommer du selv, finder vi det bedste hold til dig.

Har du ikke selv udstyr, kan du låne et sæt. Lån af udstyr er inkluderet i prøvemedlemskabet.

Program:

• Ugentlige træninger på hold med professionelle golftrænere.
  • 10 individuelle lektioner
  • Deltagelse i Ugeturneringer
  • Fri adgang til klubbens træningsfaciliteter
  • Fri adgang til Par 3 banen
  • Lån af udstyr

Hvis du er interesseret i at komme i gang, kan du tilmelde dig her. Så vender vi tilbage hurtigst muligt ang. opstart.

Har du uddybende spørgsmål, eller ønsker du personlig vejledning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 75269219 eller mail: kontor@egk.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Grundet diverse restriktioner med Corona henvises til de generelle retningslinjer for brug af klubbens faciliteter.

Kontakt os gerne
Charlotte Kenne