Fleksibilitet i højsædet

En begynderordning der skræddersyes til lige netop dig
Har du brug for stor fleksibilitet for at komme godt i gang med golfspillet, så tilgodeser mentorordningen dine behov gennem hele forløbet

Golf er både sjovt, sundt, udfordrende og kræver lidt tid at komme godt i gang med. Har du brug for et skræddersyet program, kan mentorordningen være den rigtige løsning. Forløbet er tilgængeligt hele året rundt, du kan således starte op, så snart lysten melder sig.

Som mentorelev bliver du tilknyttet en mentor, som er en erfaren golfspiller. Kender du allerede en, som gerne vil hjælpe dig i gang, er der mulighed for et sådant forløb, og ellers står en af vores dygtige mentorer klar til at guide dig igennem spillets udfordringer, færden på banen og alt det, du ellers skal vide for at komme godt i gang med dit nye golfliv.

Du vil blive inviteret til regelaftener sammen med andre mentorelever. Datoerne ligger fast, men du vil få flere muligheder at vælge imellem.

Du får fem individuelle lektioner ved en af vores trænere, som altid står klar til at hjælpe dig, både med det tekniske, og også med golfen generelt.

Sammen med din træner og din mentor er du selv med til at planlægge dit forløb. For at få dit golfkørekort skal du igennem to teorilektioner, en regelprøve, og deltage i minimum tre ugeturneringer. Disse turneringer vil blive en integreret del af dit mentorforløb.

Datoer for teorilektioner, samt klubbens ugeturneringer, tilsendes ved indmeldelse.

Hvis du er interesseret i at starte som mentorelev i Esbjerg Golfklub, eller har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os gerne
Charlotte Kenne