Vil du gerne starte med at spille golf?

I Esbjerg Golfklub er det både sjovt, sundt og seriøst at spille golf
Vi sætter stor pris på at yde den bedste service for vores medlemmer. Du kan derfor starte med at spille golf lige, når det passer dig bedst.

Esbjerg Golfklub er et fristed for både medlemmer og gæster. Naturligvis er det først og fremmest oplevelserne på vores to fantastiske 18-hullers baner, vi kommer her for, men naturligvis også for at hyggesnakke over et godt måltid mad i klubbens restaurant, hvor der er er panoramaudsigt til naturen og til hul 9 på Marbækbanen.

Man mærker tydeligt, at Esbjerg Golfklub er en gammel klub, der har haft god tid til at finde sin egen stil og stemning. Medlemmerne i klubben er meget forskellige i både alder og golfhandicap. Elitespillere og hyggegolfere trives side om side, og det høje aktivitetsniveau er med til at skabe en livlig og god stemning året rundt.

Hvis du ønsker at forsøge dig med golfsporten i Esbjerg Golfklub, bliver du først prøvemedlem. Herefter kan du erhverve dig fuldgyldigt medlemsskab af klubben og få et DGU kort.

Med et prøvemedlemskab i Esbjerg Golfklub kan du frit benytte vores træningsområder, hvor du har muligheden for at øve forskellige former for spil. Du får også fri adgang til vores Par 3 bane.

Dit individuelle begynderforløb tilrettelægges af en af klubbens protrænere, og foregår som oftest i små grupper af 4 personer. Varigheden af dit begynderforløb er differentieret efter, hvad du har brug for.

Et prøvemedlemskab varer 3 måneder fra indmeldelsesdatoen og koster kr. 900,-.

Har du ikke selv udstyr, kan du under hele prøveperioden låne et golfsæt af klubbens golfshop B&J BetterGolf. De sørger selvfølgelig for at finde et lånesæt, der passer til dig. Efterfølgende kan du vælge at købe sættet.

Hvis du selv har udstyr, eller evt. har lånt noget, står vores trænere altid klar med råd og vejledning i forhold til dette udstyr. Vores trænere er her for at give dig den bedste start på dit nye golfliv.

Du kan tilmelde dig et af vores begynderhold og blive hjulpet igennem begynderforløbet af en af vores dygtige protrænere.

Når du, og trænerne, synes, du er klar, kan du melde dig ind i golfklubben som fuldgyldigt medlem.

På kontoret står vi altid klar til at informere dig om de forskellige former for medlemskab, som klubben tilbyder, og hjælpe dig med at finde det, der bedst tilgodeser dine behov.