Er du interesseret i at starte til golf?

Esbjerg Golfklub er et både sjovt, sundt og seriøst sted at starte dit nye golfliv
Her i klubben sætter vi stor pris på at yde den bedste service for vores medlemmer. Derfor har vi udviklet to forskellige former for opstart, som tilgodeser alles behov, når de skal starte til en ny sport

Esbjerg Golfklub er et fristed for både medlemmer og gæster. Naturligvis er det først og fremmest oplevelserne på vores to fantastiske 18-hullers baner, vi kommer her for. Men naturligvis også for at hyggesnakke over et godt måltid og lidt at drikke i klubbens restaurant, hvor der er er panoramaudsigt til naturen og til hul 9 på Marbæk banen.

Man mærker tydeligt, at Esbjerg Golfklub er en gammel klub, der har haft god tid tl at finde sin egen stil og stemning. Medlemmerne er meget forskellige i både alder og golfhandicap. Elitespillere og hyggegolfere trives side om side og det høje aktivitets niveau er med til at skabe en livlig og god stemning året rundt.

Hvis du ønsker at forsøge dig med golfsporten i Esbjerg Golfklub, bliver du først prøvemedlem. Herefter kan du erhverve dig et golfkørekort.

Med et prøvemedlemskab i Esbjerg Golfklub kan du frit benytte vores træningsområder, hvor du har muligheden for at øve forskellige former for spil. Du får også fri adgang til vores Par 3 bane.

Som en del af dit begynderforløb, skal du deltage i tre af klubbens ugeturneringer på Myrtue banen, som er en 18 hullers bane. Du har naturligvis inden prøvet at spille derude sammen med dit hold eller instruktør, så du er godt rustet på forhånd.

Lektioner ved vores dygtige protrænere er også inkluderet i din begynderperiode.

Selve begynderperioden varer 3 måneder fra indmeldelsesdatoen og koster kr. 900,-.

Hvis du ikke selv har udstyr, kan du under hele prøveperioden leje et golfsæt til kr. 600,- af klubbens golfshop B&J Bettergolf. De sørger selvfølgelig for at finde et lånesæt, der passer til dig. Ønsker du efterfølgende at købe sættet, trækkes lejen naturligvis fra. Købspris afhænger af sættet.

Hvis du selv har udstyr, eller evt. har lånt noget, står vores trænere altid klar med råd og vejledning i forhold til dette udstyr. Vores trænere er her for at give dig den bedste start på dit nye golfliv.

Der findes to forskellige måder, hvorpå du kan erhverve dig dit golfkørekort: Du kan tilmelde dig et af vores begynderhold, eller du kan blive tilkoblet en mentor, som guider dig igennem forløbet.

Når du har fået dit golfkørekort, og er blevet grebet af den sjove sport, kan du melde dig ind i golfklubben som fuldgyldigt medlem. På kontoret står vi altid klar til at informere dig om de forskellige former for medlemskab, og hjælper dig med at finde det, der bedst tilgodeser dine behov.