• Forside

Spil Greenfee på Danmarks bedste golfbane

Ved World Golf Awards er Esbjerg Golfklubs Marbæk bane, i november 2019, kåret som Danmarks bedste golfbane. Sammen med den yngre Myrtue bane ligger den smukt i Marbæk Plantage midt i Nationalpark Vadehavet. Klubben råder således over to 18 hullers baner af høj kvalitet.

Professionelt Golf Academy

Esbjerg Golfklub har 2 PGA-trænere ansat: Ben Tinning og Nicolai Klindt Jørgensen. Hver dag hjælper de klubbens medlemmer og gæster med at forbedre deres spil. Golftræningen foregår på klubbens fantastiske træningsanlæg, der rummer Danmarks største træningsbane, med mulighed for at slå bolde under overdækning, en Par 3 bane (6 huller) samt flere indspilsgreens. Læs mere om PGA og klubbens trænere her

Ønsker man et træningsmedlemskab med mulighed for at slå bolde på træningsbanen kan dette gøres for kr. 500,- (okt.-feb.). Medlemskabet er gældende for ikke-medlemmer af Esbjerg Golfklub.

Greenfee priser:

Marbæk banen:                         kr. 450,-

Offseason (okt.-dec.)                kr. 300,-*

Myrtue banen:                           kr. 350,-

Offseason (okt.-feb.)                kr. 250,-*

Bolde og trolley er incl. i prisen.

Der kan lejes buggy for kr. 300,- (skal bestilles i forvejen).

*Offseason priserne kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

Greenfee tider kan bestilles igennem GolfBox, ved at rette henvendelse til kontoret på tlf. 75269219 eller på mail kontor@egk.dk. Ønsker man at booke træning hos en af klubbens Pro trænere, kan dette gøres pr. GolfBox, telefon eller mail.