Guld og bronze til Esbjerg Golfklub ved DM for seniorer

Klaus Skeem vandt guld og Lars Jørgensen bronze ved weekendens DM for seniorer.

Fra den 7. – 9. august blev der spillet DM for senior herrer på Midtfyns Golfbane. Feltet bestod af 77 spillere og 4 af disse fra Esbjerg Golfklub. En af disse spillere, Klaus Skeem, havde fundet storspillet frem, og efter 2 runder førte han turneringen i en samlet score 5 under banens par. En god føring på hele 5 slag inden finalerunden søndag.

Finalerunden blev dog hurtigt meget lige, og da de førende spillere manglede 8 huller, var 1. pladsen delt mellem 2 spillere. Det lykkedes dog Klaus at holde sammen på spillet, og da de sidste 18 huller var afsluttet, kunne Esbjerg-spilleren med en samlet score i par hæve pokalen som Dansk Senior Mester 2020. Klaus var ikke den eneste Esbjerg-spiller med fremme. Lars Jørgensen sluttede på en 3. plads og sikrede dermed medalje nummer 2 til Esbjerg Golfklub.

Det var to trætte, men stolte spillere der søndag aften blev hyldet af de fremmødte medlemmer, og klubbens cheftræner Ben Tinning kunne i sin tale fortælle om to spillere der på hver sin måde har trænet flittigt op til mesterskabet, og begge medaljer var fuldt fortjent. Formand Birgitte Møller Jensen siger ”Ikke kun de to spillere er stolte, det er vi alle. Både ansatte, bestyrelse og medlemmer er utrolig stolte og glade for dette flotte resultat”. Det er efterhånden mange år siden at der sidst blev hentet guldmedaljer hjem til den traditionsrige golfklub, som næste år kan holde 100-års jubilæum.

De glade vindere, Lars Jørgensen og Klaus Skeem.