18 schöne Löcher auf dem Myrtue-Platz

Hier finden Sie relevante Information über den Myrtue-Platz
Dansk Golf Union har opdateret deres anbefaling til landets golfklubber. DGU har valgt at åbne op for spil på de danske golfbaner under nogle meget restriktive vilkår. Som vi tidligere har meddelt, støtter vi op om DGU´s anbefalinger og har derfor åbnet op for spil. Selvom der er åbnet op for spil, så bliver klubben og de enkelte medlemmer underlagt en række af restriktioner, som vi indtrængende må bede jer om nøje at gennemlæse og overholde, hvis I vælger at spille en runde golf i løbet af de kommende uger.

Det forholder sig nemlig således, at klubben er ansvarlig, hvis nogle af vores medlemmer ikke overholder de af myndighederne udstukne retningslinjer. Klubben kan i givet fald pålægges en bøde ligesom de involverede medlemmer bliver. Vi synes, at det er et stort ansvar, der er blevet pålagt klubben, men vi tror på, at vores medlemmer vil efterleve reglerne.

Tryk her for download af scorekort til print selv samt for at læse de gældende regler for brug af klubbens faciliteter
Platzstatus - letzte Aktualisierung 5. June at 09:24
Begrænset åben - tryk for at se regler
Åben for kørsel med buggies