18 hyggelige huller på Myrtue

Her finder du relevant information om Myrtue banen
Dansk Golf Union anbefaler derfor, at golfklubberne lukker deres klubhuse, indstiller spillet på golfbanerne og brugen af træningsfaciliteter, foreløbigt frem til 30. marts. Golfsporten må tage et samfundsansvar, og gøre alt hvad vi kan i denne svære situation og vi må alle huske på, at golf ikke er en nødvendighed.

Esbjerg Golfklub er en af landets største golfklubber og vi bakker 100% op om DGU's anbefalinger og lukker med omgående virkning for hele vores anlæg inkl. træningsbane og klubhus. Vi har som forening et ansvar overfor både medlemmer og det lokal samfund som vi er en del af. Kan vi på nogen måde bidrage til at mindske smitten af Coronavirus skal vi gøre det alt andet vil være uansvarligt.
Banestatus - senest opdateret 17. marts kl. 23:20
Lukket
Lukket for kørsel med buggies