18 hyggelige huller på Myrtue

Her finder du relevant information om Myrtue-banen
OBS: I tilfælde af rimfrost fra morgenstunden, vil banen blive lukket. Hold dig orienteret på klubbens hjemmeside og på GolfBox.
I perioden frem til 2. november vil der grundet saft i græsset være risiko for banelukning i de tidlige morgentimer frem til kl. 10.

Midlertidig lokalregel:
For at beskytte banen bedst muligt skal der fra den 16/11 bruges måtter ved slag fra det generelle område klippet til fairwayhøjde eller lavere. Måtter kan købes ved klubbens frontdesk pris kr. 75,-
Når en spillers bold ligger på en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, og en putter ikke bruges til slaget, skal bolden:

• Løftes og placeres på og spilles fra en måtte eller lignende. Bolden må renses.

Måtten skal placeres så tæt som muligt på boldens oprindelige position, og bolden skal placeres på måtten.
Hvis bolden ruller af måtten efter placering, skal spilleren forsøge at placere bolden igen. Hvis bolden fortsat ikke bliver på måtten, skal måtten flyttes til det nærmeste sted, ikke nærmere hullet, hvor bolden kan komme til at ligge stille.
Hvis spilleren tilfældigt flytter bolden på måtten, før slaget udføres, er der ingen straf, og bolden skal placeres igen på måtten.
Hvis en tee bruges til at sikre måtten på jorden, må bolden ikke placeres på tee’en.

Straf for at spille en bold fra et forkert sted i strid med lokalregel: Generel straf efter Regel 14.7a.

Ydermere vil der forsat være en øget mængde af snore og andre midlertidige afgrænsninger rundt om på banerne. Disse er opsat for at forhindre for megen slid med vogne og buggies. Disse markeringer SKAL respekteres og skal i henhold til vores lokale regler betragtes som ikke flytbare forhindringer, hvorfra lempelse uden straf tillades efter regel 16.1 (F-1).

Der spilles forsat med hcp. regulering.
Banestatus - senest opdateret 20. november kl. 15:56
Åben for sommergreens
Lukket for kørsel med buggies