Den anerkendte Marbæk bane

Her finder du relevant information om Marbæk banen
Dansk Golf Union har opdateret deres anbefaling til landets golfklubber. DGU har valgt at åbne op for spil på de danske golfbaner under nogle meget restriktive vilkår. Som vi tidligere har meddelt, så støtter vi op om DGU´s anbefalinger og derfor ser vi os også nødsaget til at åbne op for spil. Selvom der bliver åbnet op for spil i, så bliver det ikke golf som vi kender det – slet ikke. Klubben og de enkelte medlemmer bliver underlagt en række af restriktioner, som vi indtrængende må bede jer om nøje at gennemlæse og overholde, hvis I vælger at spille en runde golf i løbet af de kommende uger.

Det forholder sig nemlig således, at klubben er ansvarlig, hvis nogle af vores medlemmer ikke overholder de af myndighederne udstukne retningslinjer. Klubben kan i givet fald pålægges en bøde ligesom de involverede medlemmer bliver. Vi synes, at det er et stort ansvar, der er blevet pålagt klubben, men vi tror på, at vores medlemmer vil efterleve reglerne.

Tryk her for download af scorekort til print selv, FAQ, samt gældende regler for brug af klubbens faciliteter
Banestatus - senest opdateret 16. april kl. 15:05
Begrænset åben - tryk for at se regler
Åben for kørsel med buggies