Esbjerg Elite Golf

Støt unge og ambitiøse golfspillere
Programmet er etableret for at hjælpe og støtte klubbens unge og ambitiøse golfspillere.

Esbjerg Golfklub ønsker at skabe og fastholde et talent- og elitemiljø. Klubbens ambition er at give de unge spiller de værktøjer, der skal til, så de kan blande sig i toppen af dansk elitegolf. Samtidig er det af stor vigtighed for klubben, at man i samspil med spilleren er med til at holde den røde tråd i spillerens udvikling. Hvis en spillers karriere som elitegolfer en dag måtte stoppe, er det af stor vigtighed for Esbjerg Golfklub, at spilleren gennem klubbens miljø og opdragelse har fået opbygget en stærk ballast, som gerne skulle stille vores udøver stærkt i dennes søgen efter en videregående uddannelse eller job.

I Esbjerg Golfklub har vi nogle nøgleord, som lyder “Sjov, Sund og Seriøs”.

Sjov

 • De unge skal have det sjovt i Esbjerg Golfklub. De skal have det godt med hinanden på og uden for banen. De skal være gode til at være sammen på tværs af alder. De skal gerne have gode oplevelser, de kan bringe videre i deres voksenliv, samt venskaber, man har resten af livet.

Sund

 • Klubben skal være med til at uddanne og opdrage de unge spillere i sunde vaner. Det gælder lige fra ernæring og fysisk træning til søvn. Disse sunde vaner skulle gerne følge dem resten af livet.

Seriøs

 • I Esbjerg Golfklub vil vi gerne gøre det ordentligt. Vores udøvere spiller ikke kun for dem selv, men også for vores klub, Esbjerg Golfklub. Det vil altid være en del af spillernes opdragelse. Seriøsiteten udmønter sig i, at man passer sin træning, møder til tiden, man melder afbud, hvis man er forhindret, man er en god kammerat, man hjælper hinanden og man ønsker at lære at udvikle sig.

Hvis du har et hjerte for unge mennesker, der gerne vil udleve deres drøm om at blive den bedste golfer, de kan blive, har du som virksomhed eller enkeltperson mulighed for at tegne et sponsorat, som vil give de unge spillere mulighed for at udleve deres drøm.

Esbjerg Elite Partner:

 • Pakken koster 10.000,- + moms.
 • Her vil du som sponsor deltage i et årligt arrangement med 2 personer.
 • Du modtager 1 stk. polo.
 • Du vil blive nævnt på klubbens hjemmeside og de sociale medier op til hver divisionskamp, og når vores spillere kommer hjem fra turneringer med et godt resultat.

Esbjerg Elite Guldpartner:

 • Pakken koster 20.000,- + moms.
 • Her vil du få mulighed for at få et firmalogo på spillernes tøj.
 • Her vil du som sponsor deltage i et årligt arrangement med 4 personer.
 • Du modtager 1 stk. polo.
 • Du vil blive nævnt på klubbens hjemmeside og de sociale medier op til hver divisionskamp, og når vores spillere kommer hjem fra turnering med et godt resultat.

 

Klubbens i forvejen gode arbejde med de unge mennesker har allerede skabt positive resultat både for såvel klubhold samt individuelt i form af landsholdspillere. En proces vi ønsker at fortsætte, i samarbejde med vores Elite Partnere. Med en kombination af økonomisk hjælp fra sponsorbidrag og klubbens fortsatte støtte til junior/elite arbejdet vil det blive muligt at fortsætte den positive udvikling.
Sponsorstøtten fra vores Elite Partnere vil for eksempel gå til følgende:

 • Træningslejr ind- og udland
 • Turneringer ind- og udland
 • Spillertøj
 • Træningsredskaber
 • Ekstern Ekspertise

 

Kontakt os gerne
Johannes Eriksen
Trænermanager
29928053
Kontakt os gerne
Ben Tinning
Head Pro
75269219

Nedenfor kan du se hvilke stadier og muligheder de forskellige aldersgrupper tilbydes:

Elite

Elitetræning er for de bedste i klubben. Her er både juniorer og ældre med. Det er for dem der har et højt individuelt niveau. De får tilskud til diverse ranglisteturneringer, og i nogle tilfælde Ecco Tour-turneringer, samt spillertøj og træningslejr. Det forventes derfor også at de hjælper til når der er brug for det, f.eks. til klubbens oprydningsdag og til hugormetræning, da disse spillere også er et forbillede for de yngre juniorer/hugorme.
I vinterhalvåret, fra 1. november til 1. april, er der fysisk træning, og her får elitespillerne en personlig træningsplan fra vores fysioterapeut. Med den kan de opbygge deres muskler og fleksibilitet så de kan performe på højeste niveau, når de skal ud at spille turneringer til foråret. I turneringsperioden skal spillerne selv følge deres fysiske træningsprogrammer.
For elitespillerne er der fællestræning en gang i ugen af 2 timers varighed fra 1. november til slut juni og igen fra slut juli til slut september. I denne periode har elitespillerne derudover mulighed for at booke enkelte lektioner hos trænerne.
Det forventes at spillerne bruger ca. 18 timer om ugen på at træne og spille, og at de spiller turneringer og deltager på klubbens divisionshold.

Bobler

Bobler er for de juniorer der vil det lidt mere end de andre. Det er for dem der har et højt individuelt niveau og en stor interesse for sporten. Boblerne vil træne en gang i ugen af 1,5 times varighed sammen med Frederik Frost med større fokus på teknik.
Boblerne skal spille turneringer som RAJT, D-Tour og ranglisteturneringer, men det forventes også af dem at de deltager til Fredagsgolf og tager sig af de nye og mindre erfarne juniorer.
I vinterhalvåret skal boblerne træne fysisk træning en gang i ugen for at opbygge muskler og fleksibilitet, så de kan performe bedre til sæsonstart.
De vil også være en del af Esbjerg Golfklubs juniordivisionshold/3. divisionshold, og derfor forventer vi også at de udover den ugentlige træning bruger ca. 10 timer om ugen på at træne og spille. I alt svarende til 12 timers golf i ugen.

Junior 1

Junior 1 er for klubbens juniorer der er mellem 8-12 år. Der vil være en ugentlig træning ved Frederik Frost. Derudover vil de blive opfordret til at deltage i diverse aktiviteter såsom Fredagsgolf, RAJT og D-Tour. Der bliver lagt mest vægt på at skabe sociale relationer og at have det sjovt.
Vores mål er at disse juniorer hurtigere kommer ud at spille og får fornøjelse af spillet på banen.
Klubbens træner vurderer hvornår man er klar til at tage “skridtet” fra Junior 1 til bobler. Det vurderes ud fra niveau og interesse.

Junior 2

Junior 2 er for klubbens juniorer der er mellem 12-18 år. Der vil være en ugentlig træning ved Frederik Frost. Derudover vil de blive opfordret til at deltage i diverse aktiviteter såsom Fredagsgolf, RAJT og D-Tour. Juniorerne er ældre på dette hold, og der bliver derfor lagt lidt mere vægt på den tekniske del af spillet. Dermed ikke sagt at der ikke stadig er fokus på at have det sjovt.
Det forventes at de ældre juniorer spiller ugentligt på banen og altid er klar på at tage en yngre junior med på en runde.
Klubbens træner vurderer hvornår man er klar til at tage “skridtet” fra Junior 2 til bobler. Det vurderes ud fra niveau og interesse.

Hugormegolf

Hugormegolf er for alle i alderen 3-8 år. Ved deltagelse i hugormetræning behøver man ikke kontingent i Esbjerg Golfklub. Det vil være elitespillere der står for den ugentlige træning. Hvis man gerne vil mere end den ugentlige træning, kan man melde sig ind i golfklubben og komme lige så meget man har lyst til.
Klubbens træner vurderer hvornår man er klar til at tage “skridtet” fra hugormetræning til juniortræning.
For at være med til juniortræning kræves det at man har kontingent i Esbjerg Golfklub.

logo
golf hold

Menu