Sjove udfordringer for alle

Esbjerg Golfklub byder alle børn og unge velkommen i vores juniorafdeling
Juniorafdelingen tager i mod børn fra 3-års alderen og helt op til unge på 25 år. Træningen er aldersopdelt så den rammer den enkeltes behov og niveau

Esbjerg Golfklub byder alle børn velkomne, og det er en kerneværdi for os at give nye generationer af golfspillere positive oplevelser med en sport de kan dyrke hele livet.

Golf er en gentlemansport, hvor fairplay og etik er fundamental. Det ligger os derfor meget på sinde at præge spillerne til at være gode kammerater og værdige repræsentanter for klubben.

Klubben tilbyder forskellige former for træning afhængig af alder og erfaring, men vores faciliteter er til rådighed hele året, og man kan komme lige så meget man har lyst!

Vi har knap 100 juniorer i klubben på vidt forskellige niveauer, men takket været golfens handicapsystem kan man sagtens fornøje sig med at spille med andre med mere eller mindre erfaring end en selv, så der er god mulighed for at få kammerater i klubben.

I Esbjerg Golfklub gør vi meget ud af at skabe et fælleskab på tværs af alder og sportsligt niveau. Der er blandt andet tradition for en 3 dages golflejr i starten af sommerferien og Fredagsgolf med fælles spisning hver anden fredag i sæsonen.

Vi har et aktivt juniorudvalg, og man kan læse mere om de enkelte aktiviteter og tilbud til juniorerne i øvrigt her.

Der er forskellige former for kontingenter for børn. Se mere her. I Esbjerg Golfklub gør vi meget for at sporten skal være økonomisk overkommelig at få sine børn i gang med. Vi giver derfor også støtte til deltagelse i relevante udenbys turneringer, og med fri adgang til alle træningsfaciliteter er det faktisk ikke en dyr sport, når man tænker på alle de timer man kan bruge på det.

Golfudstyr

Som helt ny junior, så start med at komme forbi shoppen, hvor der er mulighed for at låne eller leje noget lige til en start.

Man finder ret hurtigt ud af om sporten fanger barnets interesse, og så vil det næste naturlige step være at købe et brugt sæt med 3-4 køller, 1 putter og en bag. Her kan juniorudvalget evt. hjælpe med Facebook-grupper eller hjemmesider med brugt udstyr. Et opslag på klubbens opslagstavle kunne også være en mulighed.

Er man i tvivl, så spørg gerne en af klubbens trænere til råds om udstyr. Dette gælder også når børnene kommer længere med deres spil og vokser fra deres første sæt.

Man behøver ikke at investere i et par golfsko med det samme. Et par almindelige træningssko kan sagtens bruges.

For at lette logistikken kan det anbefales at juniorerne lejer et skab i klubben til opbevaring af køller. Det gør det nemmere at få kørelejlighed til og fra klubben.

Juniorudvalget er drivkraften bag alle junioraktiviteter i Esbjerg Golfklub
Mere om juniorer
Menu