Beskyttelse af Esbjerg Golfklubs områder

Ordensreglerne omhandler beskyttelse af lobby, terrasser og øvrige af Esbjerg Golfklubs områder
Esbjerg Golfklubs bestyrelse har udarbejdet ordensregler med det formål at passe på klubbens lobby, omklædningsrum, terrasser og øvrige områder, herunder naturligvis banerne

Regler for benyttelse af lobby, terrasser og øvrige områder i Esbjerg Golfklub

I klubbens lobby kan medlemmer og klubbens gæster mødes. Her kan du udskrive dit scorekort og besøge klubbens proshop. Det er også i lobbyen, du finder klubbens kontor og frontdesk, hvorfra du altid kan forvente at få den hjælp, du har brug for.

Det har aldrig været klubbens intention, at lobbyen og klubbens øvrige områder skal være spise- eller udskænkningsteder. Den opgave har klubben ansat værtsparret i Restaurant JC til at varetage.

Bestyrelsen og husudvalget har derfor udarbejdet nogle simple regler for benyttelse af området i og omkring lobbyen, på terrassen og øvrige af Esbjerg Golfklubs områder, hvor indtagelse af måltider og drikkevarer kan forekomme:

Vi gør opmærksom på, at det er restauranten, der har spiritusbevillingen i Esbjerg Golfklub. Hvis der er tvivl omkring udskænkning af øl og spiritus i ovennævnte områder, kontaktes restauratøren.

Det accepteres, at man uden for restaurantens åbningstid spiser en medbragt madpakke i lobbyen. Drikkevarer kan trækkes i automaten eller købes ved frontdesken.

Det er ikke tilladt at servere måltider eller drikkevarer i lobbyen, eller andre steder, for et større antal personer. I sådanne tilfælde skal serveringen foregå i klubbens restaurant og efter aftale indgået med restauratøren.

Vi gør endvidere klubbens medlemmer og vore gæster opmærksomme på

  • at det ikke er tilladt at bruge stålspikes og snavsede golfsko på trapperne, terrassen mod hul 9 og i restauranten.
  • at det ikke er tilladt at gå i strømpesokker samt at bære golfkasket i restauranten
  • at man skal være behjælpelig med at holde lobbyen pæn og ryddelig
  • at brug af mobiltelefon i restauranten ikke er tilladt
  • at tobaksrygning ikke er tilladt i alle indendørs faciliteter på Esbjerg Golfklubs område , og at dette gælder alle former for aktiviteter i Esbjerg Golfklubs lokaler
  • at det ikke er tilladt at medbringe hund på anlægget

Benyttelse af omklædnings- og baderum

Tøj, tasker og værdigenstande m.v. anbringes i et af skabene i omklædningsrummet. Skabet aflåses, og man opbevarer selv nøglen under spil på banen. Efter endt spil tømmes skabet og nøglen efterlades i låsen. Mistes en nøgle, betales der kr. 75,- til genanskaffelse. Skabe skal tømmes og efterlades med nøglen i låsen samme dag. Sker dette ikke, vil skabene blive tømt på Esbjerg Golfklubs foranledning.

Klubben kan ikke påtage sig ansvar for medlemmers og gæsters værdier og effekter.

Vi håber, at du efterlader toiletter, omklædningsrum og baderum, som du selv forventer at finde dem.

Dress code

I Esbjerg Golfklub ønsker vi at værne om golfens traditioner. Det gælder også, når det kommer til påklædning. Vi forventer derfor, at du har almindeligt pænt tøj på, når du færdes i golfklubben.

Af respekt for spillet ønsker vi ikke undertrøjer, fodboldtrøjer, soltoppe, korte shorts, badeshorts og joggingtøj på vores golfbaner.

Menu