Golfophold

Tag til vestkysten, og nyd en overnatning samt en eller flere runder golf
Nyd en overnatning på et dejligt hotel, og spil vores to baner: Marbæk by NorSea og Myrtue

Oplev en mindeværdig kombination af overnatning, gastronomi og en enestående golfoplevelse, når du vælger vores eksklusive pakke. Dette unikke tilbud giver dig mulighed for at nyde et behageligt ophold med en middag og to runder golf på vores spektakulære baner: Marbæk by NorSea og Myrtue Vestjysk Golf.

 

Vestjysk Golf: Bo på Billum Kro

Med et ophold på Billum Kro får du en komplet pakke inkluderende overnatning, en middag og to runder golf.

Pris kun kr. 1.399,- pr. person.

Læs mere om pakken her.

Billum Kro

Vi samarbejder desuden med følgende hoteller i området, hvor det også er muligt at tilkøbe greenfee til vores fantastiske baner Marbæk by NorSea og Myrtue:

Ønsker I at bo i sommerhus, har vi også et samarbejde med følgende samarbejdspartnere:

Det sker i Esbjerg:

Er ferien ikke kun dedikeret til golf, byder Esbjerg-området også på spændende oplevelser. Med beliggenhed ved Vadehavet kan I opleve imponerende naturoplevelser, mens Esbjerg byder på fremragende shoppingmuligheder og fascinerende events så opholdet kan byde på meget mere end blot golf og kro ophold i det vestjyske.

Tag et kig på disse sider og søg inspiration til hvad besøget i Esbjerg også kan bruges på:

Sørg for at booke nu og sikre dig en unik kombination af afslappende overnatning, fantastisk golf i smukke omgivelser samt spændende aktiviteter i Esbjerg-området. Vi ser frem til at byde dig velkommen til et ophold i det vestjyske, der vil efterlade varige indtryk.

Menu