Trænere

Ultimativ golftræning med PGA-trænere

Hos Golf Akademi Esbjerg forestår PGA-træner Ben Tinning og PGA-trænerelev Frederik Frost den daglige træning. De byder på en bred vifte af undervisningsmuligheder, lige fra enkeltlektioner til træningsforløb.

Med vores mange års undervisningserfaring og en stor golfteknisk viden kan vi sammen udvikle alle dine kompetencer og dermed hjælpe til at løfte dit niveau og sænke dit handicap.

Golfundervisning tilbydes både individuelt og i grupper.

Variationen af undervisningsmodulerne er stor, og der kan bookes alt fra en traditionel lektion à 20 eller 40 minutter til undervisning med video, Trackman eller endda en banelektion. Golftræningen foregår på klubbens træningsfaciliteter. Området afhænger af valg af lektion. PGA-pro’erne anbefaler den enkelte spiller at være opvarmet og klar til undervisning på det aftalte tidspunkt.

Uanset om du er medlem af Esbjerg Golfklub, medlem af en anden klub eller blot ønsker at prøve kræfter med golfspillet for første gang, er du altid velkommen til at booke en tid hos trænerne. Træningen vil blive målrettet dig og dine behov.

Der vil også altid være mulighed for at få en Custom Fitting, så du kan få kigget på dit udstyr – uafhængigt af din hjemmeklub.

Bestilling af golflektioner foregår via GolfBox.

Du kan finde mere information om undervisning her.

Kontakt os gerne
Ben Tinning
Head Pro
75269219

Læs mere om Ben her.

Kontakt os gerne
Frederik Stræde Frost
PGA træner
75269219

Læs mere om Frederik her.

Menu