Golfregler og Handicap

Test din viden om golfreglerne, og bliv klogere på det nye handicap-system
Er du ny golfspiller, eller har du blot brug for at få frisket golfreglerne op, så har vi her på siden en række regelquizzer, du kan øve dig på

Golf Akademi Esbjergs trænerteam står for at lære nye golfspillere de tekniske sider af spillet, og regeludvalgets undervisere står for regelundervisningen. Instruktørerne vil lære dig spillets gang på banen, herunder hvordan golfreglerne og etikettereglerne virker i praksis under spillet.

Nedenfor er der links til forskellige regelquizzer. Klik på linksene for at teste dig selv. Når du har gennemført en quiz, kan du få vist de korrekte svar. Du får ligeledes tilsendt en mail, hvor du kan se dine svar.

Regelquiz 1

Regelquiz 2

Regelquiz 3

Regelquiz 4

Regelquiz 5

Regelquiz 6

Regelquiz 7

Regelprøve

Ønsker du at læse mere om golfreglerne, kan de læses her.

Golfkørekort

DGU og PGA har udformet golfkørerkortet med en række minimumskrav, der sikrer hensynet til hinanden som golfspillere, hensynet til golfbanerne og at vi spiller efter det samme regelsæt i hele verden. Golfkørekortet skal som minimum indeholde følgende:

  • Tre timers undervisning i langt spil
  • Tre timers undervisning i kort spil
  • To timers regel- og etiketteundervisning
  • Vurdering af slagfærdigheder
  • Vurdering af spilfærdigheder
  • Vurdering af regelfærdigheder

For yderligere info se videre her.

World Handicap System

I januar 2021 overgik Danmark til det nye World Handicap System. Dette nye handicap-system har betydning for hvordan et handicap fremadrettet udregnes. Hvor handicap før blev udregnet på baggrund af dagens score, udregnes handicappet nu på baggrund af et gennemsnit af de 8 bedste runder ud af de sidste 20 spillede runder.

Læs om World Handicap System her.

Menu