Golf Akademi Esbjerg

I Esbjerg Golfklub kan du altid få undervisning af en professionel golftræner
Esbjerg Golfklub tilbyder ultimativ golftræning med to PGA Pro-trænere: Ben Tinning og Nicolai Klindt Jørgensen. Det giver rig mulighed for at få hjælp til at forbedre dit golfspil

Ben Tinning og Nicolai Klindt Jørgensen er begge uddannet PGA (Professional Golf Association) Pro-trænere og ansat til at varetage golftræningen i Esbjerg Golfklub. Har du brug for at få kigget på f.eks. dit sving, er du altid velkommen til at booke en tid ved en af de professionelle trænere. Dette tilbud gælder uanset om du er medlem af Esbjerg Golfklub, medlem af en anden klub eller blot ønsker at prøve kræfter med golfspillet for første gang.

Golftræningen foregår på klubbens træningsfaciliteter. Området afhænger naturligvis af valg af lektion. Trænerne anbefaler alle deres elever at være opvarmet og klar til undervisning på det aftalte tidspunkt.

Bestilling af golflektioner foregår via GolfBox.

Du kan finde mere information om Pro-lektioner i Esbjerg Golfklub her.