Spil på en af Nordens bedste baner

Marbæk-banen i Esbjerg Golfklub er anerkendt i hele Europa
Esbjerg Golfklub råder over den anerkendte Marbæk-bane, men har også 18 huller på Myrtue-banen. Begge baner er, uanset niveau, udfordrende og byder på naturskønne omgivelser samt værdifulde golfoplevelser for alle

Ønsker du at udfordre dig selv og dit golfspil og samtidig have en hyggelig stund sammen med familie eller venner, byder Esbjerg Golfklub dig velkommen.

Her får du mulighed for at udfordre dig selv i alle aspekter af golfspillet på den højt rangerede mesterskabsbane Marbæk, mens du på Myrtue er garanteret at blive testet i dit korte spil omkring greens.

Myrtue-banen byder på afvekslende spil med masser af muligheder for at både begyndere og garvede spillere kan udfordre sig selv.

Marbæk-banen er kendt og anerkendt blandt golfspillere langt ud over landets grænser. Ikke mindst fordi det er en vaskeægte mesterskabsbane med bl.a. fire europamesterskaber og to gange Challenge Tour på CV’et.

Uanset bane er du sikret en golfoplevelse som giver glæde og højt humør.

Priser på greenfee

Esbjerg Golfklub har tidsbestilling via Golfbox.

Vi opererer med differentierede greenfee-priser alt efter dag og tidspunkt. De gældende priser vil fremgå af Golfbox når du bestiller din tid.

Ved medlemskab af en af vores samarbejdsklubber ydes der forskellige rabatsatser efter aftale. De reducerede priser vil blive synlige når du har bestilt din tid i Golfbox.

Vi samarbejder med følgende klubber:

• Blåvandshuk Golfklub
  • Breinholtgård Golfklub
  • Give Golfklub
  • Gyttegård Golfklub
  • Henne Golfklub
  • Holstebro Golfklub
  • Holsted Golfklub
  • Kaj Lykke Golfklub
  • Kokkedal Golfklub
  • Kolding Golfklub
  • Odense Eventyr Golfklub
  • Outrup Golfklub
  • Ribe Golfklub
  • Silkeborg Ry Golfklub
  • Sønderjyllands Golfklub
  • Trehøje Golfklub
  • Varde Golfklub
  • Vejen Golfklub

Vær venligst opmærksom på at Top Nordic-runder skal bookes gennem administrationen i din hjemmeklub eller via Top Nordics egen hjemmeside.

OBS! Der ydes ingen former for rabatter til fleks-medlemmer.

Introduktionskort fra DGU kan alene benyttes på Myrtue-banen.

Inkluderet i din greenfee-pris er en runde på den valgte bane, frie bolde på træningsbanen, frit lån af trolley samt elektronisk baneguide.

Ønsker du at bestille en buggy til din runde, skal dette gøres i god tid og koster kr. 300,- pr. runde. For booking kontakt klubbens administrationen.

Charlotte Kenne
Morten Mouritsen
75269219

Vær særligt opmærksom på at der ved booking af en starttid uden for kontorets åbningstider skal tages kontakt til administrationen via ovenstående kontaktoplysninger for at få udløst rabat ved spil med medlem, indløsning af greenfee-billet af ældre dato samt kontant betaling.

Teesteder

Hvis du er i tvivl om, hvilket teested du skal spille fra, har vi udarbejdet anbefalinger alt efter handicap for at give dig den bedste tur rundt på vores baner. Kontoret sidder også altid klar til en personlig snak herom. Du kan her se anbefalingerne, så du ved hvor du skal spille fra, inden du rammer teestederne – anbefaling af teested Myrtue og anbefaling af teested Marbæk.

Forplejning

Du har mulighed for at nyde en lækker sandwich med kylling/bacon eller skinke/ost og en kold øl i løbet af din runde til kun kr. 45,-/stk.

Sandwich bliver lavet af golfklubbens Restaurant JC, som er beliggende på første sal i klubbens klubhus. Her har du naturligvis også mulighed for at få serveret et udsøgt måltid til en smuk panoramisk udsigt før eller efter din runde.

Ved spil i større grupper

Ved større grupper er der mulighed for et særligt menukort.

Du kan altid kontakte kontoret i forbindelse med booking af starttider, hvis du har særlige ønsker eller blot har brug for hjælp hertil. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Ønsker du at få scorekort gjort klar til dig og dine medspillere, er kontoret også behjælpeligt med dette.

Charlotte Kenne

Kørselsvejledning

Esbjerg Golfklub ligger placeret på den danske vestkyst mellem Esbjerg og Blåvand, og vi har udarbejdet en detaljeret kørselsvejledning for at hjælpe dig bedst muligt på vej.

Proshoppen B&J Bettergolf

Står du og mangler noget til din runde, eller blot noget nyt til golfspillet generelt, har proshoppen B&J Bettergolf alt fra tees til bolde, udstyr og påklædning fra nogle af golfens mest velkendte mærker. Shoppen er ejet af protrænerne Ben Tinning og Johannes Eriksen, og du vil altid kunne fange én af dem til en personlig snak og vejledning.

Log ind i Golfbox og bestil en starttid på en af banerne
Golfbox