Spil på en af Nordens bedste baner

Marbæk banen i Esbjerg Golfklub er anerkendt i hele Europa
Esbjerg Golfklub råder over den anerkendte Marbækbane, men har også 18 huller på Myrtuebanen. Begge baner er udfordrende, uanset niveau, og byder på naturskønne omgivelser samt værdifulde golfoplevelser for alle

Ønsker du at udfordre dig selv og dit golfspil, og måske have en hyggelig stund sammen med familie eller venner, byder Esbjerg Golfklub dig velkommen.

Her får du muligheden for at udfordre dig selv i alle aspekter af golfspillet på den højt rangeret mesterskabsbane Marbæk, mens du på Myrtue er garanteret, at blive testet i dit korte spil omkring greens.

Myrtue banen byder på afvekslende spil med masser af muligheder for, at både begyndere og garvede spillere kan udfordre sig selv.

Marbæk banen er kendt og anerkendt blandt golfere langt ud over landets grænser. Ikke mindst fordi det er en vaskeægte mesterskabsbane med blandt andet fire europamesterskaber og to gange challenge tour på cv’et.

Uanset bane er du sikret en golfoplevelse, som giver glæde og højt humør.

Priser på greenfee

Esbjerg Golfklub har tidsbestilling via Golfbox.

Vi opererer med differentierede priser, alt efter dag og tidspunkt. De gældende priser vil fremgå af Golfbox, når du bestiller din tid.

Ved medlemskab af en af vores samarbejdsklubber ydes der forskellige rabatsatser efter aftale. De reducerede priser vil blive synlige, når du har bestilt din tid i Golfbox.

Vi er samarbejdspartnere med følgende klubber:

• Kolding Golfklub
  • Holstebro Golfklub
  • Sønderjyllands Golfklub
  • Trehøje Golfklub
  • Skjoldenæsholm Golfklub
  • Odense Eventyr Golfklub
  • Kokkedal Golfklub
  • Barløseborg Golfklub
  • Blåvandshuk Golfklub
  • Give Golfklub
  • Gyttegård Golfklub
  • Holsted Golfklub
  • Henne Golfklub
  • Kaj Lykke Golfklub
  • Ribe Golfklub
  • Vejen Golfklub
  • Breinholtgård Golfklub
  • Outrup Golfklub
  • Varde Golfklub

Vær venligst opmærksom på, at TopNordic spil skal bookes gennem administrationen i din hjemmeklub eller via TopNordics egen hjemmeside.

OBS! Der ydes ingen former for rabatter til fleks-medlemmer.

Inkluderet i din greefee pris er en runde på den valgte bane, frie bolde på træningsbanen, frit lån af trolley samt en baneguide, som også kan hentes elektronisk.

Ønsker du at bestille en buggy til din runde, skal dette gøres i god tid og koster kr. 300,- per runde. For booking kontakt klubbens administrationen.

Kontakt os gerne
Charlotte Kenne
Frontdesk assistent
75269219

Vær særligt opmærksom på, at der ved booking af en starttid uden for kontorets åbningstider, skal tages kontakt til administrationen via ovenstående kontaktoplysninger for at få udløst rabat ved spil med medlem, indløsning af greenfee billet af ældre dato samt kontant betaling.

Tee steder

Er du i tvivl om, hvilket tee sted du skal spille fra, så har vi udarbejdet anbefalinger alt efter handicap for at give dig den bedste tur rundt på vores baner. Kontoret sidder også altid klar til en personlig snak herom. Du kan her se anbefalingerne, så du ved, hvor du skal spille fra, inden du rammer tee stederne – anbefaling af tee sted Myrtue og anbefaling af tee sted Marbæk.

Forplejning

Du har muligheden for at nyde en lækker sandwich med kylling/bacon eller skinke/ost og en kold øl i løbet af din runde til kun kr. 45,-.

Sandwich bliver lavet af golfklubbens Restaurant JC, som er beliggende på førstesal i klubbens klubhus. Her har du naturligvis også muligheden for at få serveret et udsøgt måltid til en smuk panoramisk udsigt før eller efter din runde.

Ved spil i større grupper

Ved større grupper er der mulighed for et særligt menukort.

Lige som du i denne anledning kan kontakte kontoret i forbindelse med booking af starttider, hvis du har særlige ønsker eller blot har brug for hjælp hertil. De sidder altid klar til at hjælpe dig. Ønsker du at få scorekort gjort klar til dig og dine medspillere, er kontoret også behjælpelige med dette.

Kontakt os gerne
Charlotte Kenne
Frontdesk assistent
75269219

Kørselsvejledning

Esbjerg Golfklub ligger placeret på den danske vestkyst mellem Esbjerg og Blåvand, og vi har udarbejdet en detaljeret kørselsvejledning for at hjælpe dig bedst muligt på vej.

Proshoppen B&J Bettergolf

Står du og mangler noget til din runde eller blot noget nyt til golfspillet generelt, har proshoppen B&J Bettergolf alt fra tees til bolde, udstyr og påklædning fra nogle af golfens mest velkendte mærker. Shoppen er ejet af protrænerne Ben Tinning og Johannes Eriksen, og du vil altid kunne fange én af dem til en personlig snak og vejledning.

Log ind i Golfbox og bestil en starttid på en af banerne
Golfbox