Vil du gerne starte med at spille golf?

I Esbjerg Golfklub er det både sjovt, sundt og seriøst at spille golf
Vi sætter stor pris på at yde den bedste service for vores medlemmer. Derfor har vi sat et spændende begynderforløb sammen til dig, der kunne tænke sig at prøve kræfter med golfsporten.

Et prøvemedlemskab varer 2 måneder fra indmeldelsesdatoen og koster kr. 1.499,-. I denne periode indføres du i de basale regler samt tekniske færdigheder, der sammen skaber rammen om den gode oplevelse som ny golfspiller.

Med et prøvemedlemskab i Esbjerg Golfklub kan du frit benytte vores træningsområder, hvor du har mulighed for at øve forskellige former for spil. Du får også fri adgang til vores par 3-bane. Når trænerne vurderer, at du er klar til det, må du desuden også spille på vores 18-huls Myrtue-bane.

Undervejs i begynderforløbet skal du deltage i fællestræning, spil på vores par 3-bane samt spil på Myrtue-banen. Foruden dette skal du deltage i Oswald Regelskole samt i Ugeturneringer.

Al træning foreståes af vores PGA-pro’er.

Når du er færdig med prøveperioden og har erhvervet dig dit “golfkørekort“, er du klar til at blive fuldgyldigt medlem af Esbjerg Golfklub. På kontoret er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det medlemskab, der bedst tilgodeser dine behov.

Når du har meldt dig ind i klubben, vil du efterfølgende modtage dit medlemskort af Dansk Golf Union. Ved indmeldelse får du desuden et værdikort til træning med et års gyldighed.

Hvis du ikke selv har udstyr, kan du i hele prøveperioden låne et golfsæt af Esbjerg Golfklub.
Har du selv udstyr, eller evt. lånt noget, står vores trænere altid klar med råd og vejledning i forhold til dette.

Hvis du er interesseret i at starte på et begynderforløb i 2023, kan du skrive dig op her.
Du vil straks herefter høre fra os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Esbjerg Golfklub.

Kontakt os gerne
Charlotte Kenne
Frontdesk assistent
75269219
Menu