Nyt om banestatus fra greenkeeperne

 

På nuværende tidspunkt mangler vi noget varme, før der kommer rigtig vækst i græsset, og vi for alvor kan begynde at klippe.

Greens på Myrtue ser ganske fine ud uden de store skader efter svamp, mens resten af banen er noget mere slidt efter vinteren og den massive spilletryk. Vi har på nuværende tidspunkt været ude med gødning og når vi kommer lidt længere frem, vil vi vertidræne de mest slidte steder for at få noget luft ned i vækstlaget, så det kan hjælpe med til at få gang i væksten.

Marbæk ser af gode grunde ikke så slidt ud, dog har vi haft et svampeangreb på greens som er med til at gøre dem mere ujævne. Vi har været ude at prikke og topdresse greens samt fået dem tromlet en par gange, og når jordtemperaturen stiger lidt mere, skal vi have dem efter sået. Der er også gødet på marbæk, så med lidt mere varme vil der begynde at ske noget.

Vi vil i uge 13 sætte vand på vores vandingsanlæg, og hvis det lykkes uden de store udfordringer, forventer vi at kunne åbne toilethusene på banen til påske.

I greenkeeperteamet får vi 2 nye ansigter, Christian der bliver vores nye elev og Bo som er vores nye mekaniker, tag godt imod dem når I møder dem ude på banen.

Fra den 30/3 spilles der ikke længere med måtter, men der skal lægges op i det generelle område klippet til semirough-højde eller lavere.

OBS: I tilfælde af frost lukkes banerne, og evt. bookede tider vil blive slettet.

På Marbæk-banen er Tee 49 og 52 åbne for handicap-regulering.
Dette er ikke tilfældet på Myrtue-banen, så længe teestederne ikke har deres oprindelige placering.

Menu