Sjove udfordringer for alle

Esbjerg Golfklub byder alle børn og unge velkommen i vores juniorafdeling
Juniorafdelingen tager i mod børn fra 3-års alderen og helt op til unge på 25 år. Træningen er aldersopdelt så den rammer den enkeltes behov og niveau

I Esbjerg Golfklub er alle børn og unge velkomne.

Er du under 7 år, kan du i selskab med en voksen deltage i vores kidstræning, som er hver anden weekend i sæsonen.

Fra du fylder 8 år og til og med det år du fylder 18 år, er du junior. I denne periode kan du deltage i den ugentlige juniortræning.

Fra du er 19 år til 25 år, har du muligheden for at deltage i den månedlige ynglingetræning.

Til træning vil du lære teknikker der gør at du rammer bolden bedst muligt. Træningen foregår forskellige steder rundt på anlægget, men med fast mødested ved Sydbank-skiltet på træningsbanen.

Det er en god ide at være ude i klubben i god tid inden din træning starter, så du kan nå at varme op.

I det hele taget skal man øve sig meget for at blive god til golf. Du er velkommen til at komme i klubben lige så meget som du har tid og lyst til – også på de dage hvor du ikke skal til træning.

Træningen starter normalvis i midten af april måned og slutter ugen inden skolernes efterårsferie i midten af oktober.

Så længe du er aktiv juniormedlem eller aktiv ynglingemedlem i Esbjerg Golfklub, er du velkommen til at deltage i de aktiviteter som arrangeres af klubbens juniorudvalg.

Hvis du er under 18 år og blot ønsker at dyrke golfsporten uden træning, kan du tegne et passivt juniormedlemskab. Med denne form for medlemskab kan du benytte alle klubbens træningsfaciliteter inklusiv vores par-3 bane.

Er du helt ny i golfverdenen og i tvivl om hvorvidt sporten er noget for dig, kan du tegne et prøvemedlemskab i tre måneder og der prøve spillet af.

 

Golfudstyr

Når du starter med at spille golf, kan du i en kortere periode låne/leje det udstyr du skal bruge til træningen. Dette foregår igennem proshoppen B&J Bettergolf. Kig gerne ind og spørg Nicolai, Johannes eller Ben til råds. Den mulighed har du altid – også hvis du har bestemt dig for at købe dit eget sæt udstyr.

Det er også muligt at købe brugt udstyr. Til en start kan du sagtens nøjes med et halvt sæt.

Udover udstyr skal du til en start bruge golfbolde, golfhandske, en pitchfork, tees, et par markeringsmærker og nogle små blyanter, som skal bruges til at udfylde scorekortet med.

Du behøver ikke at investere i et par golfsko med det samme. Et par almindelige træningssko kan sagtens bruges. Derudover rådes du til at spille i bukser med lommer, så du kan have din pitchfork, dine tees og dine markeringsmærker lige ved hånden. Det vigtigste er at din beklædning skal være praktisk i forhold til vejret, så et godt sæt regntøj bør være en fast del af din golfbag.

Juniorudvalget er drivkraften bag alle junioraktiviteter i Esbjerg Golfklub
Mere om juniorer
Menu