Esbjerg Golfklub støtter Danmarks Indsamling 2022

Coronakrisens børn i verdens fattigste lande har akut brug for hjælp. Esbjerg Golfklub er derfor med, når hele Danmark samler ind i den gode sags tjeneste.
Som led i Danmarks Indsamling 2022 igangsætter Esbjerg Golfklub forskellige aktiviteter som vi håber, du har lyst til at deltage i.

I hele januar kan du få træning ved Frederik Frost, vores PGA-elev, ganske gratis. Det eneste vi beder dig om er, at du efter lektionen donerer et beløb via MobilPay-koden, som Frederik har med. Lektioner kan bestilles via GolfBox.

Lørdag den 15/1 2022 afholder Esbjerg Golfklub en åben Cross Country match. Matchen er en holdmatch med mulighed for hjælpsomme “tilkøb” undervejs på runden. Matchfee kr. 125,- pr. spiller / kr. 500,- pr. hold som ubeskåret går til Danmarks Indsamling. Mere info samt link til tilmelding her. Se billeder fra arrangementet nederst på siden her.

I løbet af måneden vil det også være muligt at deltage i små konkurrencer. Her donerer du kr. 20,- og deltager i konkurrencen om at komme nærmest hullet. Tilmelding og betaling på det pågældende hul på dagen.

På træningsbanen vil der i januar være opsat et Danmarks Indsamling skilt. Slår du din bold igennem et af hullerne i skiltet, og opsamles den i nettet bag skiltet, er du med til at donere et beløb pr. bold, der slås igennem.

Vi håber, at rigtig mange af jer har lyst til deltage i aktiviteterne og sammen med Esbjerg Golfklub samle ind i den gode sags tjeneste.