Brug af GolfBox app

I forbindelse med at mange er begyndt at bruge deres telefoner til at bekræfte deres starttider og føre scorekort, har vi fået mange henvendelser med diverse spørgsmål, som vi vil prøve at samle op på på siden her.

1. “Tiden er låst af en anden bruger”

  • Der kan kun være én spiller inde på en teetid ad gangen for ikke at forvirre systemet. Hvis man derfor oplever at tiden er låst, betyder det blot at en anden spiller er inde og kigge på tiden, bekræfte sin tid etc. Efter et kort øjeblik vil tiden bliver låst op igen, og man kan så selv bekræfte sin tid.

2. Bekræftelse af starttid

  • For at kunne bekræfte sin starttid, skal man have slået lokalitetstjenesten til på sin telefon, så telefonen véd at man befinder sig i golfklubben. Denne indstilling findes under ‘indstillinger’ og så under ‘anonymitet’ (iPhone) eller “placering” (android). Når lokalitetstjenesten er slået til, kan man inde på sin teetid trykke på ‘bekræft fremmøde’, og tiden er nu bekræftet.

3. Føre scorekort på telefonen

  • Når man fører scorekort på telefonen, skal man huske at ændre teested (hvis det skal ændres) i forbindelse med at man tilføjer spillere til scorekortet (ligesom man ved skærmen i lobbyen skal ændre teested inden scorekortet printes – måske dette kan være en huskeregel). Når først man er begyndt at taste scores ind, kan man ikke ændre teestedet, men må så starte forfra på et nyt scorekort.
  • Når man har indtastet alle hulscores (slagscores) og har tilføjet en markør, kan man nederst enten trykke på den grønne eller den blå knap. Hvis man trykker p den grønne knap, skal den angivne markør logge ind på spilleren der fører scorekortets telefon og godkende scores med det samme. Hvis man vælger den blå knap, får den angivne markør en besked i GolfBox om at der ligger scores til godkendelse.

GolfBox har lavet nogle guides med billeder til. Disse kan findes her.

Menu