ECCO Tour kommer til Esbjerg Golfklub

Den professionel golf tour afholder i uge 34 en af deres turneringer i Esbjerg Golfklub.

Mandag den 19. august starter ECCO Tour turneringen Esbjerg Open by Energimetropol Esbjerg. De første 2 dage spilles der 4 Pro-Ams, hvor op mod 80 forskellige virksomheder har købt sig til en runde golf sammen med en af de professionelle spillere i feltet.

Onsdag den 21. august starter selve hovedturneringen. Cirka 110 professionelle spillere fra ind og udland skal spille om en samlet præmiesum på kr. 300.000, – Turneringen løber over 3 dage med en runde pr. dag.

”Både vi og spillerne havde en fantastisk uge i Esbjerg i 2018, og vi er svært tilfredse med, at vi skal dertil igen i 2019. Foruden at have én af Danmarks absolut bedste golfbaner, så er Esbjerg Golfklub på alle måder et dejligt sted at komme. Vi oplevede en fantastisk opbakning fra klubben og de mange frivillige, som bærer en stor del af æren for sådan en turnering. I har meget at være stolte af i Esbjerg Golfklub siger ECCO Tourens promoter Flemming Astrup.

 

Esbjerg Golfklub er klar til besøget. Den anerkendte Marbæk bane står fantastisk flot.

De sidste finesser kommer på plads i løbet af den næste uges tid. Chefgreenkeeper Morten Terkelsen og hans personale har igen i år ydet en fantastisk indsats og det er med store forventninger at vi tager imod ECCO Touren fortæller Trænermanager Johannes Eriksen. Vi havde i 2018 en fantastisk uge, da ECCO Touren var på besøg, men det var midt i den meget tørre sommer, hvilket gav visse udfordringer på banen. I år har vejret vist sig fra en anden side og jeg er sikker på at både rough og lyng kan give spillerne store udfordringer fortsætter Johannes Eriksen.

Der er derfor alt mulig grund til at kigge forbi Esbjerg Golfklub i uge 34 og opleve nogen af landets bedste spillere når de bliver udfordret på en af Europa’s bedste baner.

Esbjerg Golfklub har selv 4 unge spillere med i feltet og det bliver spændende at se, om deres lokalkendskab til banen kan få betydning. Nikolaj Rachlitz, Sebastian Søndergaard og Jonas Lykke Sørensen var alle med da ECCO Tour’en var på besøg i 2018. Hvor i mod Anders Larsen er med på ECCO Tour’en for 1. gang.

At vi som værtsklub kan have hele 4 spillere med i denne turnering, er helt fantastisk. Jeg ved at alle 4 spillere har arbejdet rigtigt hårdt for at blive klar til denne turnering og de glæder sig til at vise klubbens medlemmer og andre tilskuer, at de hører til på dette niveau, fortæller Trænermanager Johannes Eriksen. Vi er taknemmelige for at Energimetropol Esbjerg igen i år vil bakke op om denne turnering og mange af vores medlemmer hjælper med frivillige opgaver i løbet af ugen. Uden dem var det ikke muligt at afholde et arrangement af denne kaliber, slutter Johannes Eriksen.

Menu