Esbjerg Open presented by Total

Danmarks bedste bane er vært for Ecco Touren.
Nu kommer Nordens bedste golfspillere til Esbjerg. Fra 19. – 21. august afvikles ECCO Tour og Nordic Golf League turneringen, Esbjerg Open presented by Total på den populære Marbæk-bane i Esbjerg Golfklub.

Dermed lægger Nordens største golftalenter igen vejen forbi Esbjerg, og det er med flere lokale spillere i feltet samt Nicolai Tinning, der trods adresse i Nordsjælland også trækker stærke tråde til Esbjerg Golfklub.

Esbjerg Open by Total afvikles fra 19. – 21. august, og her skal spillerne gennem tre nervepirrende runder, inden vinderen kan findes. Men allerede den 17. og 18. august spilles der Pro-Ams, hvor både erhvervslivet i Esbjerg samt ECCO Tourens sponsorer vil få glæde af den anerkendte Marbæk-bane. Hos ECCO Touren ser man frem til at være tilbage i Esbjerg.

– Vi er glade for komme tilbage til Esbjerg Golfklub. Vi ved, at både vores spillere og sponsorer elsker at spille Marbæk-banen, og som arrangør sætter vi stor pris på samarbejdet med Esbjerg Golfklub, udtaler ECCO Tour ejer, Flemming Astrup.

Tak til Energimetropol Esbjerg og Total
I Esbjerg Golfklub ser man frem til igen at sætte Esbjerg på landkortet og vise sine faciliteter frem.

– Vi er glade for den opbakning vi får fra Energimetropol Esbjerg og Total, som spiller en stor rolle i vores succes med at tiltrække og afvikle ECCO Touren. Vi har en fantastisk golfbane, og det her er en rigtig god måde at vise den frem både overfor de professionelle men også i høj grad over for de erhvervsfolk og Pro-Am deltagere, der kommer. Og så er det interessant at have et rigtigt attraktivt arrangement at kunne tilbyde vores eget erhvervsnetværk, forklarer Johannes Eriksen, der er manager i Esbjerg Golfklub.

Spillerne ved Esbjerg Open presented by Total kommer primært fra de nordiske lande med Danmark og Sverige som de bedst repræsenterede.

Blandt de danske favoritter er Marcus Helligkilde, Lasse Jensen, Morten Ørum Madsen og den tidligere amatørverdensmester John Axelsen. Det forventes også, at Nicolai Tinning og måske den lokale spiller Jonas Lykke Sørensen kan blande sig i topstriden.

Esbjerg Open presented by Total tæller til Nordic Golf League, hvorfra de tre bedste spillere ved udgangen avancerer til Challenge Touren. Her kan de begynde næste kapital i deres jagt på europæisk succes.

Præmiesummen lyder på 35.000 euro, og i alt stiller 118 håbe- og talentfulde golfspillere til start.

Du kan følge med hul for hul på ECCO Tourens hjemmeside www.eccotour.org fra onsdag morgen.

Menu