Topresultater af EGK-spillere

I de seneste par uger har flere af vores spillere leveret nogle flotte resultater. Det er blevet til 2 bronzemedaljer ved DM, en sejr i en ranglisteturnering samt andre topresultater

Bronzemedaljer ved DM:

I weekenden den 30.-31. juli blev der spillet DM i slagspil i Royal Golf Club, og her var Anders Larsen med helt fremme. Med runder i 74, 72 og 71 og en samlet score i +1 spillede han spillede sig til en flot bronzemedalje i herrerækken.

Endnu en bronzemedalje blev det til ved DM for seniorer i Næstved den 6.-7. august. Her spillede René Michelsen sig rundt i en samlet score i banens par efter 3 runder i 73, 73 og 70 slag og tog altså bronzen.

Stort tillykke til både Anders og René med medaljerne!

Flotte juniorresultater:

I de sidste par uger har også vores juniorspillere leveret flotte præstationer.
Ved juniorrangelisteturneringen Lillebælt Junior Open den 31/7 satte EGK-spillere sig solidt på topresultaterne. Christoffer Leuenhagen hev en flot sejr hjem, men først efter et omspil, hvor bl.a. også Andreas Trym var med.

Ved Danish Youth Open i Køge den 3.-4. august spillede Frederik Æbelø Madsen med om sejren. Det blev til en flot 2.-plads efter omspil.

I weekenden den 6.-7. august blev der desuden spillet Årgangsmesterskaber for juniorer i Korsør. Her var Frederik Æbelø Madsen igen med fremme, og det blev til en flot 3.-plads i rækken drenge 15 år.

Tillykke til alle med de flotte resultater!

Menu