Julegaven til kommende golfspillere

Flere muligheder - prøv golf for en dag eller startpakken
Står du og mangler den helt rigtige julegave til en af dine kære? Så er der ikke noget der slår en god oplevelse og det kan de få hos os - enten selv eller sammen med andre. Tag et kig på vores startpakker til golf som tilmed kommer i en fin gaveæske, så den passer under træet.

Julen står for døren og hvis du stadig mangler at finde et par julegaver, så har vi et godt forslag til dig. Køb en startpakke til golf – det er sjovt, aktivt og alle kan være med. En anderledes gave der helt sikkert vil falde i god jord hos de fleste 🙂

Startpakken er den perfekte gave til én du holder af. Med en startpakke i hånden, bliver du introduceret til golf på bedste vis med professionel undervisning, lån af udstyr og socialt samvær med andre nye golfspillere. Vi vil gøre vores allerbedste for at give dig den bedste start på livet som golfspiller!

Startpakken består af et gavekort pakket i en eksklusiv æske leveret til den valgte adresse eller et digitalt gavebevis som sendes direkte til din mailadresse. Gavekortet indeholder det ovenfor definerede produkt og kan indløses i Esbjerg Golfklub. Gavekortet er gyldigt i mindst 2 år fra købsdato.

Prisen for en startpakke er kr. 900,- og kan købes online eller ved klubbens frontdesk

Skal man lige snuse lidt mere til golfen inden man kaster sig over en startpakke er der også mulighed for en hyggelig dag med professionel undervisning, en runde golf og en frokost i vores restaurant.

”Prøv golf på en dag” er et nyt tiltag i Esbjerg Golfklub. Her gives mulighed for, at man kan komme og stifte bekendtskab med flere facetter indenfor golfspillet.

Tiltaget indeholder 1 times introduktion/undervisning ved en af klubben Pro-trænere samt spil på klubbens Par3 bane. Klubben stiller udstyr til rådighed.

Når træning og spil er veloverstået, serveres der en let frokost incl. øl/vand i restauranten.

Med denne julegaveidé håber vi, at endnu flere vil finde glæden ved at spille golf og samtidig nyde den fantastiske natur, som klubben er omgivet af.

Prisen for prøv golf for en dag er kr. 299,-

Gavekort til ”Prøv golf på en dag” kan købes ved klubbens frontdesk eller ved henvendelse på tlf. 75269219/mail: kontor@egk.dk

Prisen for en startpakke er kr. 900,- og kan købes online.
Køb dit gavekort til startpakke her