Nyhedsbrev uge 50

Læs ugens nyhedsbrev her
Næste år er der atter Regionsgolf og golfrejse på programmet. Og så er vi desværre ikke helt i mål endnu med momskompensation.

Hjælp til momskompensation

Ligesom tidligere år vil vi gerne bede om din hjælp til en besparelse på vores momsudgifter. Esbjerg Golfklub er som forening delvist momsregistreret. Det betyder at vi blandt andet er fritaget for moms på kontingent og greenfee.
Omvendt har golfklubben kun delvis fradrag for klubbens samlede momsudgift. I Esbjerg Golfklub refunderes ca. 6-7% af momsudgiften. Det betyder at klubben årligt betaler i størrelsesordenen kr. 300.000 – 400.000 i moms, som der ikke er fradrag for.

Det er muligt for golfklubben at få en del af dette ikke-modregnede momsbeløb refunderet efter en særlig momskompensationsordning i Finansloven.

Det eneste krav vi på nuværende tidspunkt ikke opfylder for at dette skal lykkes, er at klubben skal have 101 stk. gavegivere, og det er her golfklubben har brug for din hjælp. Du kan hjælpe ved at give et gavebeløb på kr. 200,-. Vi mangler ca. 35 for at være i mål.

Er der nok der bidrager, kan det skaffe Esbjerg Golfklub i omegnen af kr. 100.000!

Du kan læse mere her om tiltaget og hvordan du kan hjælpe klubben.
Vi er evigt taknemlige for den hjælp vi får, og håber at vi når helt i mål.

Regionsgolf

Til foråret er det atter tid til regionsgolf.
Regionsgolf er hulspil for hold, hvor alle kan være med.
Hvis du har lyst til at deltage, så læs mere her, hvor du også tilmelder dig.
Tilmeldingsfristen er den 5. januar 2023.

Golfrejse til Spanien

Sidder du her i vinterkulden og drømmer dig ned til sydens varme? Så tag med på klubtur til Sydspanien til marts! Vi tager afsted fra 21.-28. marts 2023 og skal spille Novo Sancti Petri ved Cadiz. Læs mere om turen her.

Fairway-sponsorat

Et Fairway-sponsorat giver dig og din virksomhed synlighed og markedsføring på flere platforme på samme tid. Sponsoratet giver dermed virksomheder i alle størrelser mulighed for at nå et stort marked til en overskuelig pris.
Profilering som Fairway-sponsor:

  • WEB
  • GLFR baneguide-app
  • Skærm i nye buggies
  • Fysisk baneguide til ca. 5000 gæster
  • Invitation til Partnerdag
  • Online konkurrence på Facebook.

Kontakt Ida på ip@egk.dk for yderligere information og pris.

Åbningstider hen over jul og nytår

Proshoppen samt klubbens administration holder jule- og nytårslukket den 24/12, 25/12, 26/12, 31/12 og 1/1. De resterende dage er der åbent som normalt.

Restauranten er lukket fra den 24/12 og til og med udgangen af januar 2023.

Menu